Σασμός: Όταν οι πρωταγωνιστές κυκλοφορούσαν στο Διαφάνι ανάμεσα στις Άγριες Μέλισσες
Media

Σασμός: Όταν οι πρωταγωνιστές κυκλοφορούσαν στο Διαφάνι ανάμεσα στις Άγριες Μέλισσες

Σασμός: Πριν «μπλεχτούν» στις  βεντέτες της Κρήτης, οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» είχαν πάρει μέρος στα προβλήματα του θεσσαλικού κάμπου. Οκτώ ηθοποιοί  από την πετυχημένη σειρά του Αlpha, δύο χρόνια πριν, είχαν εμπλακεί στις οικογένειες των Σταμίρη και Σεβαστών.

Δημήτρης Γεωργαλάς

Ο Κώστας αυτή την περίοδο έχει προβλήματα και αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη, όμως και ο ήρωας του Δημήτρη Γεωργαλά στις «Άγριες μέλισσες» φαίνεται να είχε μπερδέματα με την σύζυγό του. Τον Φεβρουάριο του 2021 υποδύθηκε λοιπόν τον Θανάση, τον σύζυγο της Μαρίας Μαδούρου, μιας από τις γυναίκες που κακοποιήθηκε στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήρθε σε επαφή με την Ελένη, η οποία και προσπάθησε να τον πείσει να τη δεχτεί πίσω, αφού είχε απομακρυνθεί όταν έμαθε πως εκείνη είχε μπει φυλακή

Στρατής Χατζησταματίου

Ο φοβισμένος στον «Σασμό» Μανόλης Αγγελάκης, που έχει, δει τον δολοφόνο του Στεφανή αλλά αρνείται πεισματικά να μιλήσει δύο περίπου χρόνια πριν είχε κάνει ένα πέρασμα από τις «Άγριες μέλισσες» υποδυόμενος τον Δούκα Σεβαστό σε μικρή ηλικία. Ο μικρός του αυτός ρόλος, που ήταν μάλιστα και η πρώτη επαφή που είχε με τη μικρή οθόνη, έγινε η αφορμή για να τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αυτή τη σεζόν στον «Σασμό».

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Πριν γίνει η Αργυρώ, η περήφανη κόρη του Μάρκου Βρουλάκη και αδελφή του αδικοχαμένου αδελφού της Πετρή, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ήταν η Θεοδοσία, η γυναίκα του Λάμπρου στις «Άγριες μέλισσες». Μπορεί να μην κατάφερε να γνωρίσει τον έρωτα στο πλευρό του Λάμπρου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) αφού εκείνος ήθελε από μικρός τη Λενιώ, όμως στον «Σασμό» ερωτεύτηκε σφόδρα τον μικρό γιο της οικογένειας Σταματάκη, τον οποίο και γνώρισε στην Αυστραλία και που τώρα είναι στη φυλακή, εξαιτίας του ερωτά του για την Αργυρώ

Στέλλα Γκίκα

Η Κατερίνα, η γλυκιά και χαρούμενη γυναίκα του παπα Μιχάλη, της οποίας αρέσει συχνά το κοινωνικό σχόλιο, όμως δύο χρόνια πριν ενσάρκωσε την Καλλιόπη, τη μητέρα της Θεοδοσίας, φτάσε στο Διαφάνι για να δει και να συμπαρασταθεί στην κόρη της, όταν ο γάμος της δεν πήγαινε καλά. Όπως είχαμε δει, ήταν μια γυναίκα δυναμική και με γλώσσα ροδάνι που έβαλε την οικογένεια της κόρης της σε τάξη και κυρίως τον γαμπρό της που και η ίδια πρόσεξε ότι... λοξοδρομούσε.

Στάθης Μαντζώρος

Ο Παντελής του «Σασμού» είναι ένας ήσυχος άνθρωπος που προσέχει την οικογένεια του και δεν θέλει να δίνει λαβές για σχόλια στο χωριό. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο από τον ήρωα του στις «Αγριες μέλισσες». Δύο χρόνια πριν υποδύθηκε τον διοικητή, τη ζωή του οποίου είχε σώσει πριν χρόνια στην κατοχή ο Νέστορας. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, περνάει τέλεια στα γυρίσματα του «Σασμού» αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεχάσει τη συγκίνηση που είχε νιώσει κατά τη συμμετοχή του στο Διαφάνι

Σταύρος Καραγιάννης

Ο Γιώργης είναι ένας εύπορος επιχειρηματίας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Θοδώρα Αγγελάκη, όμως η αλήθεια είναι πως την περασμένη σεζόν ήταν... δικηγόρος. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Καραγιάννης, ένα χρόνο πριν, υποδύθηκε τον Φωτιάδη, τον δικηγόρο που υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος και τελικά αυτοκτόνησε. Ο δικηγόρος Φωτιάδης εξαφανίστηκε, όμως ο Γιώργης είναι ακόμα εδώ και παλεύει για τη σχέση του, με τη Θοδώρα.

Κώστας Νικούλι

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι τηλεθεατές, οι κριτικοί και κάθε ζωντανός οργανισμός που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τον «Σασμό», λύγισε όταν ο Πέτρος Βρουλάκης έπεσε νεκρός στο χωράφι του από σφαίρα του Αστέρη. Τι και αν όλοι ζήτησαν να επιστρέψει ο αγαπημένος ηθοποιός στη σειρά; Ο νεαρός ηθοποιός θα εμφανιστεί μόνο σε ένα-δύο επεισόδια στο μέλλον σαν όραμα της Μαρίνας. Ωστόσο, σήμερα σας θυμίζουμε την εμφάνιση του ως Γιώργη Σταμίρη στον δεύτερο κύκλο των «Άγριων μελισσών.

Εριέττα Μανούρη

Η ταλαιπωρημένη Σεμίνα που αγαπήθηκε τρελά από τον Πέτρο Βρουλάκη, ήταν η Βαλεντίνη Σταμίρη, στις « Άγριες μέλισσες». Η Βαλεντίνη έδειξε μέσα από το σύντομο πέρασμα της από τις οθόνες μας πως είχε ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί, κάτι που αποζητούσε και η Σεμίνα του «Σασμού».

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved