Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος θέλει να σκοτώσει την αδερφή του
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Πιπερόπουλος θέλει να σκοτώσει την αδερφή του

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (22/3).

Η Σκορδίλω βάζει τον Χρύσανθο να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στον Λουδοβίκο. Η Μαριτίνα πηγαίνει το συμβόλαιο στον Πιπερόπουλο, ο οποίος θέλει να σκοτώσει την αδερφή του.

Ο Φεγκούδης βλέπει τα ανακαινισμένα γραφεία τους και νιώθει περηφάνια για τους γιους του μέχρι που τον παίρνει πάλι ο γιατρός και τον αναστατώνει με το Dna.

Η Τόνια αποφασίζει να πει την αλήθεια για το παιδί της στον Μάνο και ταυτόχρονα βρίσκει το γράμμα του Ταρζάν στο παιδικό δωμάτιο του Μπάμπη.

Πώς θα αντιδράσει η Φεγκούδης στα νέα για το dna και τι θα κάνουν η Ντάντω με τον Μάνο για να αποτρέψουν την Τόνια να διαβάσει το γράμμα;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Ντάντω κλειδώνει τη Διώνη στην κουζίνα για να μη της ξεφύγει τίποτα σε σχέση με το φιλί της Τόνιας και του Μάνου και ο Πάρης ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Φεγκούδη μία μεγάλη έκπληξη. Η Μάρω νιώθει ενοχές για το μυστικό που κρύβει από την Σούλα και ο Παντελής παρακολουθεί στα κρυφά την Σκορδίλω για να δει με ποιον θα συναντηθεί.

Πώς θα αντιδράσει η Σούλα στις καινούργιες τρέλες της Πελαγίας; Ποιες αποκαλύψεις για τον Μπάμπη σκοπεύει να κάνει ο Φεγκούδης μπροστά σε όλους; Και τέλος, τι ψάχνει να βρει η Μαριτίνα στο σπίτι του Φεγκούδη;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved