Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλος και η Χρύσα δρομολογούν το σχέδιο τους
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλος και η Χρύσα δρομολογούν το σχέδιο τους

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: H Σύλβια τσακώνεται με τη Μάρμω και η σχέση τους περνάει κρίση, το ίδιο και η σχέση του παπά με τον Ηλία, αφού ο παπα-Νώντας είναι σίγουρος πως ο μπακάλης τούς δουλεύει όλους ψιλό γαζί και τραβιέται με τη Βαλέρια.

O Παναγής νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας, αλλά η αγαπημένη του θέλει χρόνο. Θα καταφέρουν οι Πλατανιώτες να καταλάβουν ποιος, ή μάλλον… ποια, κρύβεται πίσω από τη Βαλέρια και τα σχέδιά της; Πώς θα αντιδράσει η Χρύσα όταν ο Κανέλλος πάνω στον ενθουσιασμό του της σκάσει ένα φιλί ακόμα; Η Κατερίνα και ο Παναγής προσπαθούν να φέρουν στο χωριό τα κανάλια και τις οικολογικές οργανώσεις. Ο Ηλίας βάζει κοριό στο σπίτι των Αργυρών και η ακρόαση ξεκινάει. Είναι ή δεν είναι τελικά ο Σάββας… Αργυρός;

Η σχέση της Μάρμως με τη Σύλβια περνάει κρίση, το ίδιο και η σχέση του παπά με τον Ηλία, αφού ο παπά-Νώντας είναι σίγουρος πως ο μπακάλης τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί και τραβιέται με τη Βαλέρια.

Κρίση περνάει και ο Παναγής με την Κατερίνα όμως, αφού ο δασονόμος μας νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας, αλλά η αγαπημένη του θέλει ένα… τράτο χρόνου. Ο Κανέλος και η Χρύσα δρομολογούν το σχέδιο τους για να φρενάρουν το θέμα της χωματερής, ενώ ο Τζίμης ζητάει βοήθεια από την Αγγέλα, για να μάθει γιατί του έχει βάλει φρένο η Κικίτσα.

Θα καταφέρουν να καταλάβουν οι Πλατανιώτες ποιος, ή μάλλον… ποια, κρύβεται πίσω από τη Βαλέρια και τα σχέδια της; Πώς θα αντιδράσει η Χρύσα όταν ο Κανέλος πάνω στον ενθουσιασμό του της σκάσει ένα φιλί ακόμα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved