Survivor: «Μουδιασμένοι» όλοι με την υποψηφιότητα του Ανδρέα: «Να ήμουν στους Μπλε και ας χάναμε»
Media

Survivor: «Μουδιασμένοι» όλοι με την υποψηφιότητα του Ανδρέα: «Να ήμουν στους Μπλε και ας χάναμε»

Survivor: «Θύμα» της μεγάλης αλλαγής στη σύσταση των ομάδων φαίνεται πως έχει πέσει ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ο οποίος χθες, μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στην οποία ανήκει, στην ασυλία, βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Η υποψηφιότητά του ήταν θέμα συζήτησης για όλους με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι δεν άξιζε στον Ανδρέα να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Για το ίδιο θέμα η Βρισηίδα σχολίασε πως οι Κόκκινοι στους οποίους ανήκε πριν ψηφίζουν μόνο με φιλίες και ότι το απέδειξαν ξανά, αφήνοντας να εννοηθεί και εκείνη από την πλευρά της ότι δεν άξιζε στον Ανδρέα να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Δείτε τι σχολίασε:

Όσο για τον ίδιο τον Ανδρέα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που του έχει συμπεριφερθεί η νέα του ομάδα, οι Διάσημοι που τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς ξέρει τι μπορεί να δώσει στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί ότι έχει αδικηθεί κατάφορα.

Δείτε πώς σχολίασε την υποψηφιότητά του:

Ένα άλλο θέμα που δείχνει να απασχολεί τους Survivors είναι η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Στάθη και στον Τάκη στον αγωνιστικό χώρο χθες (20/3) όταν ο πρώτος θυμωμένος έριξε μία μπάλα δυνατά στον αντίπαλό του, γεγονός που έγινε μέγα θέμα αργότερα στο συμβούλιο. Η Ναυσικά δείχνει να έχει ενοχληθεί έντονα με τη συμπεριφορά του Τάκη, λέγοντάς του "Ντροπή σου". Δείτε τι είπε on camera:

Ο Τάκης από την πλευρά του, δείχνει να τα... γυρνάει τώρα καθώς ενώ χθες υποστήριξε ότι δεν άκουσε ένα ευχαριστώ από τον Στάθη, στο σημερινό επεισόδιο τον είδαμε να λέει στους συμπαίκτες του: "Είπε συγγνώμη αλλά δεν ήταν αληθινή". Οι δηλώσεις του αυτές έκαναν έξαλλους τους συμπαίκτες του, ειδικά τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη. Δείτε τι συνέβη στην καλύβα των Μπλε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved