Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μπήκε στην φυλακή και το Twitter «τον γλέντησε»: «Ωραία τα βραχιολάκια;»
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μπήκε στην φυλακή και το Twitter «τον γλέντησε»: «Ωραία τα βραχιολάκια;»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (21-3) παρακολουθήσαμε μια εξέλιξη, την οποία οι τηλεθεατές περίμεναν καιρό, μιας και ήταν μια στιγμή "δικαίωσης".

Η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της και οι τηλεθεατές την παρακολουθούν συνεχώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις είναι πολλές και "τρέχουν" γρήγορα.

Ο Ανέστης είναι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς, που έχουν προκαλέσει την χειρότερη εντύπωση, κυρίως λόγω του βίαιου χαρακτήρα του, αλλά και με τον τρόπο που γενικώς διαχειρίζεται τα πράγματα. Ο ίδιος ξυλοφόρτωνε συνεχώς την Ευτυχία, όπου είχαν ερωτική σχέση στο παρελθόν και δεν μπορούσε με τίποτα να χειριστεί το γεγονός ότι οι δυο τους χώρισαν.

Το τελευταίο που έκανε ο Ανέστης ήταν ότι σκηνοθέτησε την στιγμή της επίθεσης στην Μαρίνα από τους δυο άνδρες. Όπως είδαμε και στα προηγούμενα επεισόδια, η Μαρίνα, με σκοπό να προστατεύσει τον εαυτό της, πυροβόλησε τον έναν από τους δυο δράστες και έτσι οδηγήθηκε στην φυλακή, μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.

Ο αστυνόμος Κουράκος συνέλαβε τον έναν από τους δυο δράστες και έτσι οδηγήθηκε στον Ανέστη, ο οποίος και στο σημερινό επεισόδιο (21-3) συνελήφθη κατά την βάρδιά του στους ελαιώνες.

Η εξέλιξη αυτή "τρέλανε" τους χρήστες του Twitter, μιας και ήταν μια εξέλιξη που περίμεναν πολύ καιρό και είναι σίγουροι πως, από εδώ και πέρα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved