Σάσα Μπάστα: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά»
Media

Σάσα Μπάστα: «Πέθανε ο πατέρας μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες, όταν ήθελαν λεφτά»

H Σάσα Μπάστα η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια και η ίδια το έμαθε δύο μήνες αργότερα!

Η Σάσα Μπάστα είπε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος -δεν το έμαθε ποτέ (σ.σ. ότι ήταν έγκυος). Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά».

Και υπογράμμισε: «Να σου πω την αλήθεια δεν το πίστεψα, γιατί λέω ΟΚ, θα θέλουν πάλι λεφτά. Μου έστειλαν το χαρτί και το πίστεψα. Ήταν ένα σοκ για όλους μας», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τον αδερφό της όταν ήταν στην ΜΕΘ, ανέφερε: «Ήταν στην ΜΕΘ και με πήραν τηλέφωνο και μου λένε να ξέρετε πως ο αδελφός σας έχει «φύγει». Ο αδελφός μου ήταν 35 χρονών. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστώ μέχρι να φτάσω από το σπίτι στο νοσοκομείο. Τον έσωσαν οι γιατροί αλλά ήταν ένα θαύμα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Έκπληκτη η Σκορδά με την εμφάνιση της Μπάστα–Το πρόβλημα υγείας και τα 12 κιλά που έχασε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved