Μαρία Τζομπανάκη για Σασμό: «Θα έχει πολλές ανατροπές η ζωή της Καλλιόπης και δραματικά μεγάλες»
Media

Μαρία Τζομπανάκη για Σασμό: «Θα έχει πολλές ανατροπές η ζωή της Καλλιόπης και δραματικά μεγάλες»

Η Μαρία Τζομπανάκη υποδύεται την Καλλιόπη στην καθηλωτική τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, εάν έχουν κοινά και πόσο ξεχωριστό είναι να συμπρωταγωνιστεί με τον γιο σας, Ορφέα Αυγουστίδη.

Πώς χαρακτηρίζετε την Καλλιόπη; Τι άνθρωπος είναι; Εχετε κοινά με εκείνη;

Είναι σύνθετος χαρακτήρας. Επίμονη στις απόψεις της που αφορούν τις αρχές της και απόλυτη στο να τηρούνται. Γυναίκα που αγάπησε και σεβάστηκε τον άνδρα της βαθιά. Οταν χήρεψε, έκλεισε την πόρτα της στην αγάπη άλλου άνδρα και αφοσιώθηκε στην ανατροφή των γιων της, που τους έχει μεγάλη αδυναμία. Σκληρή ακόμα και με τον εαυτό της προκειμένου να ακολουθεί το «πρέπον». Αυταρχική αλλά όχι άδικη, όμως. Με τη νοοτροπία της παλαιότερης γενιάς γυναικών της Κρήτης που ήταν έτοιμες και όπλα να πιάσουν για την τιμή της οικογένειας. Στρατηγός και στρατιώτης όπως λέει και η ίδια στο σενάριο. Τα κοινά μας χαρακτηριστικά είναι πως είμαστε και οι δύο Κρητικές. Είμαστε μάνες και αγαπάμε την παράδοση και την οικογένεια. Με άλλες συμπεριφορές όμως... Θα έπιανα κι εγώ εύκολα το όπλο. Αλλά μόνο για να προστατέψω την πατρίδα μου και την οικογένεια μου.

Τι καινούργιο μπορείτε να μας πείτε για τον ρόλο σας; Οσο σας επιτρέπεται...

Θα έχει πολλές ανατροπές η ζωή της. Και δραματικά μεγάλες.

Πόσο ξεχωριστό είναι να συμπρωταγωνιστείτε με τον γιο σας, Ορφέα Αυγουστίδη;

Είναι πολύ σπάνιο να παίζει μια μάνα ηθοποιός τη μάνα του παιδιού της με το παιδί της στον αντίστοιχο ρόλο! Και πολύ σπανιότερο το παιδί της να είναι παρά πολύ καλός ηθοποιός και συνάδελφος! Μαθαίνω από τον Ορφέα μου. Τον σοφό για την ηλικία του και καλό μου γιο.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved