Μόλις Χθες: Ο Ιάσονας μαθαίνει για το video με το οποίο ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη
Media

Μόλις Χθες: Ο Ιάσονας μαθαίνει για το video με το οποίο ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (23/3), ο Σπύρος ανακαλύπτει τον κοριό ενώ ο Μιχάλης αποκαλύπτει στη Λουίζα το μυστικό του από το παρελθόν.

Ο Ιάσονας μαθαίνει για το video, με το οποίο ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη. Η Λήδα ψάχνει να βρει κάποιον να της προμηθεύσει πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο. Η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας τους από τον Σπύρο. Ο Χρήστος λέει στην Κέλλυ ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της αλλά εκείνη δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Η Μαρία θέλει να βεβαιωθεί ότι η Έλενα λέει την αλήθεια για την ασθένειά της και την πηγαίνει σε γιατρό. Τα παιδιά στο ίδρυμα κατηγορούν τον Αντρέα για το διαδικτυακό bulling προς τη Βέρα. Ο Σπύρος επιστρέφει την Κατερίνα αλλά ο Μιχάλης δεν θα το αφήσει έτσι.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η Λήδα φεύγει κρυφά από τον Πόρο με το μωρό ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για να τη βρει. Η Κέλλυ έχει ένα ατύχημα και ο Χρήστος την μεταφέρει στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη. Ο Ιάσονας υπόσχεται να αποτοξινωθεί ξανά από το ποτό αλλά η Άννα έχει τις αμφιβολίες της. Η Λουίζα ακούει, από τον κοριό που φύτεψε η Έλενα στην παράνομη λέσχη, ένα περίεργο ραντεβού του Σπύρου και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη. Η Μαρία είναι συντετριμμένη από τον θάνατο της αγαπημένης της σκυλίτσας, η οποία δηλητηριάστηκε. Ο Μιχάλης αντιλαμβάνεται ότι οι απειλές που δέχεται έχουν σχέση με μια παλιά ξεχασμένη ιστορία από τη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved