Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το πώς έγινε η μεταφορά των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα
Media

Πάτρα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το πώς έγινε η μεταφορά των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα

Πάτρα: Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε αποκαλύψεις για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που σοκάρουν και τους πιο ψύχραιμους.

Όπως είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο δημοσιογράφος, ο πατέρας των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε με την άδεια των αστυνομικών αρχών τα όργανα της Ίριδας στα Ιωάννινα για να γίνει η εξέταση τους από την παθολογοανατόμο.
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μητσέλου είναι αυτή που έβγαλε το περίφημο πόρισμα με την “αγενεσία φλεβόκομβου” την οποία θεώρησε ως αιτία θανάτου, πράγμα που απορρίπτουν διακεκριμένοι ιατροί και ιατροδικαστές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως.

Αυτό έγινε παρά το ότι είχε διαταχθεί έρευνα για τον θάνατο της Μαλένας και μολονότι σύμφωνα με πληροφορίες της “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” είχαν διατυπωθεί προβληματισμοί για το δεύτερο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στην ίδια οικογένεια υπό περίεργες συνθήκες.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μάθετε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς έγινε η μεταφορά από την Πάτρα στα Ιωάννινα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved