Μόλις Χθες: Η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας
Media

Μόλις Χθες: Η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (24/3), η Λουίζα και ο Μιχάλης είναι ταραγμένοι από την απαγωγή της Κατερίνας τους από τον Σπύρο.

Ο Χρήστος λέει στην Κέλλυ ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της αλλά εκείνη δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Ο Σπύρος επιστρέφει την Κατερίνα αλλά ο Μιχάλης δεν θα το αφήσει έτσι. Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει. Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της, είναι όμως έτσι; Τα ψέματα που έχει πει ως τώρα την έχουν παγιδέψει. Ο Αντώνης εξηγεί στον Ιάσονα γιατί θέλει να τα έχει καλά με τον Σπύρο ενώ η Άννα έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Σπύρος ανακαλύπτει τον κοριό ενώ ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Αχιλλέα και τη Λουίζα το μυστικό του από το παρελθόν. Ο Ιάσονας μαθαίνει για το video, με το οποίο ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη. Η Λήδα προσπαθεί να προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα και διαβατήριο για να φύγει στο εξωτερικό. Η Μαρία για να βεβαιωθεί ότι η Έλενα λέει την αλήθεια για την ασθένειά της, θέλει να πάνε μαζί σε γιατρό. Τα παιδιά στο ίδρυμα κατηγορούν τον Αντρέα για το διαδικτυακό bulling που δέχτηκε η Βέρα. Η Κέλλυ συνέρχεται από το ατύχημά της και ο Χρήστος της ζητάει να επιστρέψει σπίτι όταν βγει από το νοσοκομείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved