Η Γη της Ελιάς spoiler: Άγριος καυγάς και μαλλιοτράβηγμα μεταξύ Εύας και Αρετής
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Άγριος καυγάς και μαλλιοτράβηγμα μεταξύ Εύας και Αρετής

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή μαθαίνει για τον δεσμό του Στάθη με την Εύα και τον πετάει έξω από το σπίτι!

Και δεν μένει μόνο εκεί... Τα χώνει στην Μαργαρίτα λέγοντάς της ότι κάλυπτε το ζευγάρι, ενώ βρίσκει και την Εύα και της λέει τα "γαλλικά" της, της ρίχνει ένα σωρό κατάρες, την χαστουκίζει και πέφτει μαλλιοτράβηγμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες!

Στη Μάνη θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης...

Στο νέο (23 Μαρτίου) επεισόδιο θα δούμε: Ο Γιώργης κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ιουλία μετά τη συνάντησή τους με τον Στάθη και την Εύα. Ο Ανέστης παίρνει τηλέφωνο τον Δημήτρη και του ζητά να τον βοηθήσει, εκβιάζοντάς τον πως σε αντίθετη περίπτωση θα μιλήσει στην αστυνομία.

Η Εύα ετοιμάζεται να νοικιάσει καινούριο σπίτι και ζητά τη γνώμη του Στάθη. Στην καθιερωμένη πρωινή τους βόλτα στο βουνό, η Αθηνά με τη Μαργαρίτα πετυχαίνουν τον Ιάκωβο και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη. O Στέφανος συναντά τυχαία τη Βασιλική και τον Φίλιππο, και τα αίματα ανάβουν. Ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος νιώθουν μεγάλο θυμό από την επίθεση του Στέφανου, αλλά η Χάιδω τους συμβουλεύει να μη δώσουν συνέχεια, μιας και η δίκη πλησιάζει. Ο Λυκούργος ξεκινά να μελετά τη δικογραφία του Φίλιππου και συμβουλεύει την οικογένεια για το πώς θα κινηθούν. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη, παίρνοντας έτσι ανοιχτά θέση υπέρ του Φίλιππου. Ο Αλέξης χάνει το μυαλό του στη θέα της Μυρτάλης και του Νικήτα, κι αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να τους χωρίσει.

Δείτε το spoiler που έδωσε η εκπομπή, Πάμε Δανάη για τη σειρά του Mega

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved