Πάτρα: Η απόσταση από τη ΜΕΘ στην παιδιατρική είναι 35 δευτερόλεπτα - Βίντεο ντοκουμέντο!
Media

Πάτρα: Η απόσταση από τη ΜΕΘ στην παιδιατρική είναι 35 δευτερόλεπτα - Βίντεο ντοκουμέντο!

Πάτρα: Η υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών έχει συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο και όλοι περιμένουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη με κομμένη την ανάσα.

Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και σύμφωνα με δημοσιεύματα μέχρι τέλος της εβδομάδας θα αποκαλυφθούν οι ένοχοι.

Η εκπομπή, T-live πρόβαλλε ένα βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και το οποίο «καίει» τη μητέρα και δείχνει την απόσταση που είχε η ΜΕΘ από την παιδιατρική.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, οι γιατροί από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο ζήτησαν τη συμβολή του «Χαμόγελου του παιδιού» για την υποστήριξη των γονιών της Τζωρτζίνας. Δήλωσαν δηλαδή τη διαθεσιμότητά τους στους γονείς και τους ενημέρωσαν για όλους τους τρόπους στήριξης που παρέχει ο Οργανισμός στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο.

Ωστόσο οι γονείς δεν ζήτησαν περαιτέρω ψυχολογική βοήθεια, με τους γιατρούς να εκφράζουν υποψίες προς το Χαμόγελο του παιδιού, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αμέσως, ο Οργανισμός τόνισε στους γιατρούς ότι θα χρειαστεί να μιλήσουν με την Εισαγγελία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved