Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Έφτασα στον θάνατο δύο φορές – Ήμουν κλινικά νεκρός»
Media

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Έφτασα στον θάνατο δύο φορές – Ήμουν κλινικά νεκρός»

O Ερρίκος Πετιλόν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για τις δύο φορές που έφτασε κοντά στον θάνατο, αποκάλυψε τη μεγαλύτερη αμοιβή που πήρε για διαφήμιση και αναφέρθηκε στον γιο του αλλά και στη σχέση του με την Ούρσουλα Αντρές.

Ο Ερίκος Πετιλόν είπε χαρακτηριστικά: «Θαυμάζω τις γυναίκες, θα τις θαυμάζω, τις αγάπησα, με αγάπησαν. Έχω κάνει 2 γάμους, σκέφτομαι και τον τρίτο γάμο, ίσως και δεύτερο παιδί. Έχω έναν γιο 27 ετών, γιατί πίστευε τον εγκατέλειψα, αλλά ήταν για θέματα υγείας μου. Με συγχωρέσε. Με την Ούρσουλα Άντρες ήμασταν 2 χρόνια ζευγάρι, στεναχωρήθηκε όταν της είπα να το αφήσουμε».

Και πρόσθεσε: «Με την αδελφή μου κάναμε ό,τι καλύτερο για την μητέρα μου, στο σεντόνι βοήθησα να μπει, το κράτησα όταν θάφτηκε, είναι παράδοση της θρησκείας μας όπως και το σκάψιμο του τάφου».

Και τόνισε: «Ο πατέρας μου μπήκε φυλακή στα 85 του, που ήταν άδικη, γιατί ήταν πολύ τίμιος παρόλο που χρεωκόπησε. Βεβαίως και έφτασα κοντά στον θάνατο, ήμουν κλινικά νεκρός, έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα. Και από τροχαίο άνοιξε το κρανίο μου», σχολίασε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Για τη μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει από δουλειά, είπε: «το μεγαλύτερο ποσό που είχα πάρει για διαφήμιση ήταν 7 εκατομμύρια, για ένα ελαιόλαδο για να πω «ξέρει η πεθερά μου από λαδιά», ενώ για το METOO ήταν ξεκάθαρος.

Τέλος ανέφερε: «Χρόνια ξέρω όσα ακουστήκαν στο METOO, βέβαια δεν ήξερα κάτι για να κάνω εγώ καταγγελία».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα με τα όσα είπε ο Ερρίκος Πετιλόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved