Ιφιγένεια Τζόλα: Η  Βασιλική δίνει spoiler για τη Γη της Ελιάς: Τι θα συμβεί με την Αρετή!
Media

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική δίνει spoiler για τη Γη της Ελιάς: Τι θα συμβεί με την Αρετή!

Η Ιφιγένεια Τζόλα, σε συνέντευξή της, μίλησε για τον ρόλο της Βασιλικής, που τη βλέπουμε να αντιδρά απέναντι σε όλους και σε όλα, αφού από τότε που έγινε μητέρα, άλλαξε ριζικά ο χαρακτήρας της και έχει γίνει πόλύ πιο δυναμική.

Μαζί με τον Διονύση Παπανδρέου στην σειρά, ερμηνεύουν δυο νέα παιδιά, που κόντρα σε όλους και σε όλα αφήνονται στον ερωτά τους και κάνουν οικογένεια μαζί, αποκτώντας μια κόρη.

Στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, θα δούμε ότι η δίκη του Φίλιππου για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου θα ξεκινήσει, με τις σχέσεις και τις ισορροπίες να δοκιμάζονται. Η Ιφιγένεια Τζόλα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλεθεατής, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για το πως θα πάνε τα πράγματα στη σειρά και ποια θα είναι η σχέση της Βασιλικής με την οικογένειά της, μιας και εκείνη έχουν ξεκινήσει να είναι πιο διαλλακτικοί.

Η Βασιλική υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια τον Φίλιππο και το παιδί τους;

«Θα λειτουργήσει -όπως κάθε μάνα που θα ένιωθε ότι κινδύνευε το παιδί της και κατ' επέκταση η οικογένεια της. Πέρα από το ρόλο της συζύγου, έχει και το ρόλο της μάνας και γι' αυτό είναι διατεθειμένη να προστατέψει με κάθε κόστος την οικογένεια της».

Δέχεται επίθεση και από τον αδελφό της, Στέφανο;

«Ο Στέφανος, νιώθοντας προδομένος από την απόφαση της, θα συνεχίσει να είναι επιθετικός απέναντι της. Η Βασιλική εν μέρει το καταλαβαίνει, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πλέον μάνα. Οπότε θα κάνει τα -πάντα για το καλό του παιδιού της αλλά και του άντρα της».

Μόνο ο πατέρας της, Στάθης, σταθεί στο πλευρό της;

«Η Βασιλική πάντα ήταν πιο δεμένη με τον πατέρα της. Την κατανοούσε και τη στήριζε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση -της απόπειρας δολοφονίας-, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και θα κληθεί να πάρει μια απόφαση. Να σώσει την οικογένεια της Βασιλικής και να προδώσει το γιο του Στέφανο ή το αντίθετο;».

Η μητρότητα θα καλύψει τα κενά που έχει στην ψυχή της η Βασιλική από τη συμπεριφορά της Αρετής;

«Η Βασιλική, από τη στιγμή που γίνεται μάνα, προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου το παιδί της να είναι γερό και ευτυχισμένο. Θα προσπαθήσει να του προσφέρει τα πάντα και να το προστατέψει από κάθε τι αρνητικό που μπορεί η ίδια να βίωσε. Δεν θεωρώ επομένως πως καλύπτει τα δικά της κενά, αλλά αντιμετωπίζει τ< δικά της βιώματα ως παραδείγματα προς μίμηση ή προς αποφυγή αντίστοιχα».

Αγύριστο κεφάλι η Μανιάτισσα μάνα, Αρετή;

«Η Αρετή, αν και θέλει να συγχωρέσει τη Βασιλική, δεν μπορεί να ξεχάσει και να αφήσει πίσω της το γεγονός ότι παραλίγο να χάσει το. ένα της παιδί. Οπότε δεν αλλάζει εύκολα γνώμη».

Δεν συγκινείται ούτε από την εγγονή της;

Βλέποντας την εγγονή της, θα συγκινηθεί και θα θελήσει να αποκτήσει σχέσεις μαζί της Ωστόσο, θα είναι κάθετη στο γεγονός ότι χώρο στην καρδιά της από αυτήν την οικογένεια θα έχει μόνο η εγγονή της»

Η Βασιλική πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι ο πατέρας της βρήκε νέα σύντροφο, την Εύα;

«Μαθαίνοντας για τα νέα δεδομένα στη ζωή του πατέρα της, θα ξαφνιαστεί και θα θελήσει να μάθει αν όντως έχει επέλθει οριστική ρήξη μεταξύ των γονιών της. Ένα κομμάτι μέσα της την κάνει να νιώθει πως φέρει εν μέρει ευθύνη για την εξέλιξη των γεγονότων. Ωστόσο, δεν θα επιμείνει και θα σεβαστεί την απόφαση του».

Θα πέσει στα... μαλακά ο Φίλιππος με την απόφαση του δικαστηρίου;

«Είναι κάτι το οποίο προτιμώ να αφήσω καλύτερα να το δούμε. Θα είναι μια έντονη δίκη, πάντως, στην οποία θα ειπωθούν πολλές πικρές αλήθειες και οι γνώμες θα διχαστούν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved