Survivor - Ταραμπάνκο: Ποιους παίκτες δίνει στεγνά; - Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα και ο νέος έρωτας
Media

Survivor - Ταραμπάνκο: Ποιους παίκτες δίνει στεγνά; - Ο χαρακτηρισμός κλέφτρα και ο νέος έρωτας

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μίλησε μεταξύ άλλων για τους συμπαίκτες της, αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό κλέφτρα, αλλά μίλησε και για τον νέο της έρωτα.

Αρχικά είπε: «Όταν είδα τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί δύο κοπέλες ότι είναι κλέφτρες ήθελα πάρα πολύ να τοποθετηθώ γιατί και εμένα με είχαν χαρακτηρίσει κλέφτρα. Το θέμα της κλέφτρας με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ λέγεται αυτό. Έβλεπαν κάτω από τις φωτογραφίες μου να με χαρακτηρίζουν κλέφτρα, οπότε μετά δεν μου έδιναν να κάνω δουλειά στο Instagram. Ήταν αρκετά τα σχόλια για αυτό και ήθελα να απαντήσω στον Σπύρο, όταν είσαι σίγουρος; 100% θα κατηγορήσεις κάποιον και θα τον πεις κλέφτη»!

Και δεν δίστασε να πει η Κάτια Ταραμπάνκο: «Εγώ έζησα ένα σκληρό ριάλιτι με πάρα πολύ έντονους χαρακτήρες, χαρακτήρες που αλλάζανε σε κλάσματα του δευτερολέπτου, οι οποίοι αλλάζουν και όταν φεύγει η κάμερα.

Αλλά και χαρακτήρες που έπρεπε να τους διαχειριστώ για να είναι καλή η ψυχολογία μου στο παιχνίδι. Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν υπήρχε θέμα πείνας μετά από κάποια στιγμή ήταν θέμα χαρακτήρων».

Για τον αγαπημένο της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ανέφερε: «Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα διαχειριζόμουν αλλιώς κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Η αλήθεια είναι ότι δύο, τρεις σχέσεις δεν βγήκαν από εμένα, ενώ ήθελα να τις προστατέψω, διέρρευσαν από στενό φιλικό κύκλο, το οποίο εγώ δεν είχα ποτέ, γιατί δεν ήξερα τους φίλους τους. Οπότε αυτή τη φορά είπα θα το προστατέψω, προκειμένου να είμαι σίγουρη ότι πάει καλά, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εκείνη τη στιγμή στο Survivor, επειδή ο σύντροφός μου μου έλειπε ήθελα να το μοιραστώ και με τον κόσμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved