Διονύσης Παπανδρέου για Γη της Ελιάς: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα»
Media

Διονύσης Παπανδρέου για Γη της Ελιάς: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα»

Ο Διονύσης Παπανδρέου, σε συνέντευξή του, έδωσε το πιο δυνατό spoiler για το σήριαλ του Mega, Η γη της ελιάς, και για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ των οικογενειών Στεφανέα- Καπερνάρου στα επόμενα επεισόδια. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, όπου από την πρώτη στιγμή της προβολής της έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και την παρακολουθεί διαρκώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ο Διονύσης Παπανδρέου υποδύεται στη Γη της Ελιάς τον Φίλιππο, όπου μαζί με την Βασιλική αποφασίζουν να χαράξουν την δική τους πορεία και κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Τηλεθέατης", ο ίδιος μιλά για το πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο οικογένειες, μιας και στα επόμενα επεισόδια, ο Φίλιππος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου,για την απόπειρα δολοφονίας απέναντι στον Στέφανο.

Έφτασε η στιγμή να κριθεί ο Φίλιππος από το δικαστήριο. Πώς διαχειρίζεται αυτή την κατάσταση;

Είναι ένα παιδί που από μικρός έμαθε ότι το άδικο πρέπει να τιμωρείται. Η κίνηση του να ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον Στέφανο δεν ήταν πράξη εντυπωσιασμού ή επίδειξης ανδρισμού, αλλά μια πράξη εξιλέωσης από τους δαίμονες του και τις τύψεις του. Ο Φίλιππος από την πρώτη στιγμή είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Οποιοσδήποτε ενδοιασμός ή δεύτερη σκέψη, που μπορεί να προκύψει στο μυαλό του, δεν είναι για τις κυρώσεις που θα έχει ο ίδιος, αλλά στην ευθύνη που έχει ως σύζυγος και κυρίως ως πατέρας».

Νιώθει ικανοποιημένος που όρθωσε το ανάστημα του, διεκδικώντας την ευτυχία;

«Αν εξαιρέσουμε τη δίκη και το αποτέλεσμα αυτής, που θα είναι γεγονότα καθοριστικά για την εξέλιξη της ζωής του, ο Φίλιππος μετά από καιρό νιώθει ολοκληρωμένος και πανευτυχής, έχοντας τη δική του οικογένεια και τη μητέρα του στο πλευρό του να τους στηρίζει».

Στο πλευρό του στη δίκη, πέρα από τη Βασιλική, και η μητέρα του Χάιδω. Ποιος θα το πίστευε;

«Θεωρείται δεδομένο ότι σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ο ήρωας θα έχει τη γυναίκα του και τη μητέρα του στο πλάι του».

Αντίθετα, δεν συγκινούνται, ούτε με τον ερχομό του παιδιού, η γιαγιά Αρετή και ο θείος Στέφανος...

«Η γέννηση του παιδιού θα μαλακώσει τον Στέφανο και την Αρετή ως προς την αντιμετώπιση τους στη Βασιλική, όχι όμως και προς τον Φίλιππο, καθώς δεν μπορούν να ξεγράψουν εύκολα την πράξη, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή».

Ο Στάθης είναι στο πλευρό σας;

«Ο Στάθης, επιθυμώντας την ευτυχία της κόρης του και της εγγονής του, αλλά και ελέγχοντας από διάφορες καταστάσεις τον άντρα που έχει επιλέξει η Βασιλική για σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, δείχνει ότι έχει περιθώρια να αλλάξει με τον καιρό τη στάση του. Χωρίς, βέβαια, να ξεχνάει την πράξη ταυ Φιλίππου, που παραλίγο να οδηγήσει στο θάνατο του γιου του»

Παράλληλα με τη δίκη, έχουμε και το φόνο του Νικήτα από τον Αλέξη. Αυτή η πόλη δεν ησυχάζει ποτέ;

«Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved