Αποκλειστικό: Η Ηρώ Μουκίου επιστρέφει! Ο guest ρόλος στην Τούρτα της μαμάς και οι πρώτες φωτό
Media

Αποκλειστικό: Η Ηρώ Μουκίου επιστρέφει! Ο guest ρόλος στην Τούρτα της μαμάς και οι πρώτες φωτό

Η Τούρτα της Μαμάς: Μπορεί να έχεις καιρό να τη δεις επί τω έργω, σίγουρα όμως την έχεις λαχταρήσει και σίγουρα η επιστροφή της στη μικρή οθόνη είναι μεγάλη έκπληξη!

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ηρώς Μουκίου, μαζί με άλλα guests έγινε μέσα από τη «10η εντολή» το 2015 και σε λίγες ημέρες, την ερχόμενη Πέμπτη (31-03) για την ακρίβεια θα τη δεις και πάλι σε έναν ρόλο απίθανο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Ηρώ Μουκίου επιστρέφει μέσα από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της μαμάς».

Η Ηρώ Μουκίου είναι μια από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της ενώ μετρά δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες και άλλες τόσες θεατρικές.

Ηθοποιός με ήθος, ευγένεια και καλοσύνη πάντα επέλεγε τις συνεργασίες που ένιωθε πως θα την πάνε ένα βήμα παρακάτω και η συμμέτοχη της στην Τούρτα της μαμάς διόλου τυχαία αφού πρόκειται για σειρά αξιώσεων, με κάστ που δύσκολα συναντάς και φυσικά υπό τις οδηγίες των Ρήγα – Αποστόλου!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο με guests Ηρώ Μουκίου και Φίλιππο Σοφιανό

Ακόμη μία ημέρα με εντάσεις θα περάσει η οικογένεια Βασίλαινα με αφορμή τον Πάρη, ο οποίος μαζί με την μπάντα του θέλουν να κάνουν μια διασκευή στο γνωστό κομμάτι του Σωκράτη Βρανά «Η βασίλισσα». Ο ίδιος, πολύ δύστροπος, μάλλον δεν θα τους άφηνε ποτέ να το κάνουν, όμως εκείνοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πείσουν.

Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει δράση όταν μαθαίνει πως ήταν παλιά αγάπη της Μαριλούς και τον καλεί κρυφά απ’ όλους εκ μέρους της. Τα γεγονότα παίρνουν άλλη τροπή, όταν εκείνος έρχεται με τη γυναίκα του, Μαρίνα. Θα αποκαλυφθεί η πραγματική σχέση των δύο; Θα πάρει ο Πάρης το τραγούδι; Μένει να το δούμε.

Ο Φίλιππος Σοφιανός υποδύεται τον Σωκράτη Βρανά και η Ηρώ Μουκίου τη σύζυγό του, Μαρίνα.

Δες φωτό από τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved