Night Out: Η επική φάρσα του Τσουρού στην Μελέτη – «Δεν μπορώ να κάθομαι άλλο δίπλα στη Φλορίντα»
Media

Night Out: Η επική φάρσα του Τσουρού στην Μελέτη – «Δεν μπορώ να κάθομαι άλλο δίπλα στη Φλορίντα»

Καλεσμένος στο Night Out βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός και έκανε μία επική φάρσα στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Mega Καλημέρα, Ελεονώρα Μελέτη!

Αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως με την Ελεονώρα Μελέτη γνωρίζονται πάνω από δέκα χρόνια, έχουν μία άριστη συνεργασία και αποκάλυψε ότι δεν έχουν τσακωθεί ποτέ!

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον Κώστα Τσουρό του να κάνουν μία φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη και εκείνος δέχθηκε!

Ο Κώστας τηλεφώνησε στην παρουσιάστρια και με σοβαρό ύφος της είπε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την Φλορίντα Πετρουστέλι και δεν θέλει να κάθονται δίπλα δίπλα και η Ελεονώρα «έμεινε κάγκελο». Η παρουσιάστρια ήθελε να μάθει τι έχει συμβεί ανάμεσά τους μιας και η Φλορίντα λέει για εκείνον τα καλύτερα!

Συγκεκριμένα ο Κώστας της είπε στο τηλέφωνο: «Ελεονώρα, έχω ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. Να, ρε παιδί μου, ξέρεις τι; Νομίζω απλά ότι δεν μπορώ να κάθομαι άλλο πλάι στην Φλορίντα. Δεν μπορώ, δεν περνάω καλά με την Φλορίντα. Δεν σταματάει όλη την ώρα να μιλάει. Δεν μπορώ και επειδή καταλαβαίνω και τη δική σου θέση, που δεν μπορείς να παρεμβαίνεις, είμαι ανάμεσα σας και δεν μπορώ αυτά τα βλέμματα μεταξύ σας συνέχεια».

Η Ελεονώρα «έμεινε κάγκελο» και… μετά από μία μικρή παύση του διαλόγου τους. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πήρε το τηλέφωνο και της είπε ότι είναι φάρσα!

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω από την εκπομπή του, Mega, Night out!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved