Chart Show: Αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια
Media

Chart Show: Αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια

Αύριο Σάββατο στις 21:00, η Δέσποινα Βανδή και το Chart Show ανεβάζουν τη διάθεση …στον έβδομο ουρανό και μας καλούν να λικνιστούμε στο ρυθμό του τσιφτετελιού!

Το αφιέρωμα στα 30 κορυφαία τσιφτετέλια των τελευταίων 40 ετών, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου,έχει συζήτηση και άφθονο παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως κυρίως λάμψη, διασκέδαση, και χορό μέχρι τελικής πτώσεως!

«Βασανιστείτε» με τονΛευτέρη Πανταζήκαι τις επιτυχίες του.

Λυγίστε το κορμί με Ζαφείρη Μελά, και Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Ο Γιώργος Αλκαίος, η Κέλλυ Κελεκίδου και η Ζωή Παπαδοπούλου θα απογειώσουν την διασκέδαση!

Στη μουσική σκηνή τουChart Showόμως θα δούμε και τους: (με αλφαβητική σειρά):Τραϊάνα Ανανία, Φανή Δρακοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βίλλυ Ράζη, αλλά και τον Νικόλα Ραπτάκη που - μεταξύ άλλων - θα ερμηνεύσει και ένα τραγούδι σε μία επανεκτέλεση - έκπληξη.

Ακόμη, η Δέσποινα Βανδήυποδέχεται στο πλατό του Chart Show την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τον στιχουργό των επιτυχιών που έχει γράψει περισσότερα από 5,000 τραγούδια Ηλία Φιλίππου, τον μουσικό παραγωγό που μετρά πάνω από 45 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία Μίλτο Καρατζά, και τον μοναδικό σχεδιαστή μόδας καιfashion trendsetter Λάκη Γαβαλά.

Μία είναι η ουσία: αυτό τοChart Showδεν το χάνεις με τίποτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved