X Factor: Ο Τόλης Παπαδόπουλος «έβαλε τα γυαλιά» στον Στέλιο Ρόκκο και ακόμα πάει... σχολείο!
Media

X Factor: Ο Τόλης Παπαδόπουλος «έβαλε τα γυαλιά» στον Στέλιο Ρόκκο και ακόμα πάει... σχολείο!

X Factor: Ο 18χρονος υποψήφιος εντυπωσίασε τους κριτές τραγουδώντας με τον δικό του τρόπο τα «Καλοκαίρια» του Στέλιου Ρόκκου και πέρασε ομόφωνα στην επόμενη φάση.

Ο Τόλης Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες, αλλά στη ζωή του θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική. Έτσι, μετά το σχολείο κλείνεται στο δωμάτιό του και παίζει μουσική με τις ώρες, όπως είπε στους κριτές του «X Factor».

«Το έκανε τελείως δικό του», είπε ο Στέλιος Ρόκκος και δεν έχασε την ευκαιρία να πιάσει την κιθάρα για να συνοδεύσει τον νεαρό υποψήφιο σε άλλη μια εκτέλεση του τραγουδιού.
«Αυτή την ενέργεια τη χρειαζόμαστε στο “X Factor”», είπε ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Κουινέλης συμπλήρωσε: «Βλέπω ένα παιδί που αγαπάει τη μουσική. Ελπίζουμε και εμείς εδώ να σε βοηθήσουμε να πας ένα βήμα παρακάτω με τη φωνή σου».

«Στις παρέες πιάνεις την κιθάρα, τα κορίτσια τρελαίνονται και γυρνάει όλη η προσοχή πάνω σου ή μου φαίνεται;», ρώτησε η Μαρίζα Ρίζου. Και ο Τόλης Παπαδόπουλος αστειεύτηκε: «Σας φαίνεται!»

Το πρώτο επίσημο «ναι» ήρθε από τον Στέλιο Ρόκκο: «Περνάς με τα μπούνια!», του είπε. Του έκανε μάλιστα ένα μεγάλο κοπλιμέντο: «Τώρα που σε άκουγα, σκεφτόμουν ότι αν έλεγε το τραγούδι μια τέτοια φωνή, θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία».

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved