Νίκος Βουρλιώτης: «Οι Goin’ Through δεν ακολούθησαν την trap»
Media

Νίκος Βουρλιώτης: «Οι Goin’ Through δεν ακολούθησαν την trap»

Mega Star: Ο Αντώνης Δημητριάδης συνάντησε τον Νίκο Βουρλιώτη και συζήτησαν για το πόσο επίκαιρα είναι τα τραγούδια των Goin' Through.

Ο Νίκος Βουρλιώτης δήλωσε πως το συγκρότημα έκανε τεράστια προσπάθεια, η οποία ήταν επιτυχημένη, να προσαρμόσουν τη μουσική αυτή στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο ίδιος βρίσκει πως δυστυχώς τα τραγούδια των Goin’ Through είναι ακόμα επίκαιρα: «Δυστυχώς λυρικά είναι επίκαιρα. Λέω δυστυχώς γιατί όλα δείχνουν πως όσα χρόνια και να περάσουν, τα περισσότερα πράγματα δεν αλλάζουν. Το "Καλημέρα Ελλάδα περιγράφει μία πραγματικότητα που είναι ακριβώς η ίδια και χειρότερη», είπε.
«Όλα εξαρτώνται από έναν αλγόριθμο που δεν τον ξέρει κανείς, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή είναι η μεγάλη δυσκολία να αντιληφθείς τις λεπτομέρειες ενός φορμάτ που δείχνει ότι έχει φτάσει ταβάνι. Νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να αναθεωρήσει πολλά πράγματα η δισκογραφία και ο τρόπος που δουλεύει», συνέχισε.

Ο Νίκος Βουρλιώτης είναι και αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Αγίας Βαρβάρας. Ο ίδιος αποκάλυψε πως οι γειτονιές έχουν ανάγκη από ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μέσα σε αυτές, που τις αγαπούν, τις αφουγκράζονται και έχουν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτές.

«Οι Goin’ Through δεν ακολούθησαν τα trends. Κάθε δεκαετία άλλαζαν τα trends, εμείς μέσα στη διαδικασία αυτών των αλλαγών προσαρμόζαμε το υλικό μας. Όσο καλή μουσική και να κάνεις και να φλεξάρεις, δεν πας πουθενά. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας. Δεν ακολουθήσαμε την trap γιατί δεν μπορούσαμε να υποστηρίζουμε λυρικά, στιχουργικά το περιεχόμενο των τραγουδιών. Μεγαλώσαμε…», σημείωσε.

«Η συμβουλή μου είναι να μην ακούτε καμία συμβουλή. Μην αφήσετε κανένα να σας γεμίζει το κεφάλι, γιατί το ένστικτό σας το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, τι πρέπει να κάνετε και πως να το κάνετε», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved