X Factor: Ο ενθουσιασμός των κριτών και η επική ατάκα: «Α, μπορεί να το κερατώσεις και λίγο!»
Media

X Factor: Ο ενθουσιασμός των κριτών και η επική ατάκα: «Α, μπορεί να το κερατώσεις και λίγο!»

X Factor: Η 18χρονη από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στις auditions του μουσικού talent show του MEGA με το βιολοντσέλο της, ντυμένη στα μαύρα, που είναι το αγαπημένο της χρώμα, όπως είπε.


Όταν ανακοίνωσε ότι θα τραγουδήσει το «The Chain» των Fleetwood Mac, ο Στέλιος Ρόκκος είπε αμέσως ότι είναι αγαπημένο του συγκρότημα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η εξαιρετική εμφάνιση της Αποστολίας Ανδρεάτου, ο ίδιος έσπευσε να της πει ένα μεγάλο μπράβο.
«Πρέπει να ακούγονται αυτά τα τραγούδια. Αυτό που ακούσαμε μας ταξίδεψε και είναι πολύ σημαντικό τη μουσική όχι μόνο να την ακούς αλλά να τη βλέπεις κιόλας. Εγώ είδα εικόνες», σημείωσε ο καλλιτέχνης.

Ο Χρήστος Μάστορας με τη σειρά του χαρακτήρισε τη νεαρή υποψήφια «φωνάρα» και φάνηκε ενθουσιασμένος με την επιλογή του τραγουδιού: «Μου αρέσουν τα γούστα σου στη μουσική», της είπε χαρακτηριστικά.

Στα δύο «ναι» του Στέλιου Ρόκκου και του Χρήστου Μάστορα προστέθηκαν φυσικά και εκείνα του Μιχάλη Κουινέλη και της Μαρίζας Ρίζου. Εκείνη ρώτησε την Αποστολία Ανδρεάτου αν θα αποχωριζόταν κάποια στιγμή το τσέλο της. Η διαγωνιζόμενη απάντησε ότι «η σχέση που έχω με το τσέλο είναι όντως γάμος», κάνοντας τη Μαρίζα Ρίζου να αστειευτεί: «Α, μπορεί να το κερατώσεις και λίγο!»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved