Media

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης βρίσκει το όνομα του ανθρώπου που σκότωσε στη φυλακή

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (29/3), ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει το όνομα του ανθρώπου που σκότωσε στη φυλακή.

Η Άννα χωρίζει τον Ιάσωνα αλλά η Δάφνη την πείθει να μείνει στο σπίτι. Η Κέλλυ και ο Χρήστος αποφασίζουν επιτέλους να παντρευτούν, αλλά τους περιμένει μια έκπληξη. Στο ίδρυμα, ο Αντρέας δεν βρίσκει το κινητό του και υποψιάζεται τον Στάθη και τη Βέρα αλλά βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στον καβγά του μαζί τους. Η Μαρία και ο Μιχάλης μαθαίνουν ποιος είναι τελικά ο Δήμος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει. Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της, είναι όμως έτσι; Τα ψέματα που έχει πει ως τώρα την έχουν παγιδέψει. Ο Αντώνης εξηγεί στον Ιάσονα γιατί θέλει να τα έχει καλά με τον Σπύρο ενώ η Άννα έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης παθαίνει ζημιά στο resort του και καταλαβαίνει ποιος την προκάλεσε. Ο Σπύρος υποκύπτει στον εκβιασμό του Ιάσονα και του δίνει το βίντεο που δείχνει τι συνέβη με τη Σοφία αλλά ο Σπύρος έχει κρατήσει αντίγραφα. Η αστυνομία βρίσκει και συλλαμβάνει τη Λήδα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved