Super Κατερίνα: Ένταση στην εκπομπή-Η Καινούργιου έμαθε on air ότι την ανέφεραν στην δίκη Φιλιππίδη
Media

Super Κατερίνα: Ένταση στην εκπομπή-Η Καινούργιου έμαθε on air ότι την ανέφεραν στην δίκη Φιλιππίδη

Super Κατερίνα: Στον αέρα της εκπομπής έμαθε η Κατερίνα Καινούργιου πως το όνομά της χρησιμοποιήθηκε στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Δημητρακοπουλος είχε αναφέρει: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

«Ακριβώς Κατερίνα, αναφέρθηκες κι εσύ. Προφανώς για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τηλεδικαστήριο!», είπε η Άννα Ζηρδέλη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.


«Για ποιο λόγο; Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν καλέσει τον κ. Δημητρακόπουλο στην εκπομπή τους; Άλλες εκπομπές δεν έχουν αναφερθεί; Μόνο σε εμένα αναφέρθηκε στο δικαστήριο; Αν θυμάμαι, μου είχε δώσει και συγχαρητήρια για τον τρόπο που διαχειρίζομαι τα θέματα. Τελοσπάντων, τι να πω! Αφού αναφέρθηκα και στη δίκη! Θα αναφερθώ και στον Δημήτρη Λιγνάδη;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved