Μανούσος Μανουσάκης: Αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στον Β’ κύκλο της σειράς Το «Κόκκινο Ποτάμι»
Media

Μανούσος Μανουσάκης: Αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στον Β’ κύκλο της σειράς Το «Κόκκινο Ποτάμι»

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μίλησε για τον Β’ κύκλο της επιτυχημένης σειράς Το «Κόκκινο ποτάμι» και αποκάλυψε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που πρόκειται να δούμε. 

Η κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, επιστρέφει στο ΟΡΕΝ από τη νέα Τν-σεζόν, φωτίζοντας στο δεύτερο κύκλο της μια οδυνηρή στιγμή της ιστορίας μας, τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο πολύπειρος, Μανούσος Μανουσάκης συνεχίζει το πιο τολμηρό βήμα στην καριέρα του με την κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρά «Το Κόκκινο ποτάμι 2». Το σενάριο έχουν αναλάβει να γράψουν εξαρχής -στηριζόμενοι σε ιστορικές πηγές- ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη. Μετά την αφήγηση του χρονικού της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους, ο δεύτερος Κύκλος της σειράς έρχεται για να μας ταξιδέψει στο χώρο και το χρόνο που οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στην προσφυγιά και την εξαθλίωση.

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται η Μικρασιατική Εκστρατεία, η Καταστροφή της Σμύρνης, η ανταλλαγή των πληθυσμών και η εισροή του μεγάλου κύματος των προσφύγων στην Ελλάδα. Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται ο Μανούσος Μανουσάκης και οι συνεργάτες του για να οργανώσουν άρτια το νέο φιλόδοξο τηλεοπτικό εγχείρημα τους, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, όπως συνέβη και με τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Το πλάνο σας πότε αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα;

«Ελπίζουμε, αν όλα πάνε καλά, να ξεκινήσουμε τέλη Μάιου με αρχές Ιουνίου».

Η δράση του δεύτερου κύκλου από που ξεκινά;

«Είναι το επόμενο λεπτό από εκεί όπου αφήσαμε τον πρώτο κύκλο. Η Ιφιγένεια στο καράβι με το παιδί της να ταξιδεύουν προς Γαλλία».

Με παράλληλη δράση τα ιστορικά γεγονότα σε Τουρκία και Μικρά Ασία;

«Τα δεινά δεν τελειώνουν στην Τουρκία και στη Μικρά Ασία. Το ιστορικό πλαίσιο είναι από το 1919μέχριτο 1924που διαδραματίζονται τα γεγονότα μας. Άρα είναι όλη αυτή η μαύρη περίοδος της ελληνικής ιστορίας, με τη Μικρασιατική Εκστρατεία, την Καταστροφή της Σμύρνης, την ανταλλαγή των πληθυσμών, την εισροή του μεγάλου κύματος των προσφύγων στην Ελλάδα».

Η Αναστασία Παντούση θα συνεχίσει να ερμηνεύει την Ιφιγένεια Νικολαΐδη;

«Και στο δεύτερο κύκλο. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Όμηρος Πουλάκης, ενώ συνεχίζουν ο Κωνσταντίνος Κοζάκος, η Δήμητρα Σιγάλα, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Πέτρος Ξεκούκης, η Κέλλυ Γιακουμάκη, ο Άγγελος Ανδριόπουλος και όσοι επέζησαν από την Καταστροφή».

Σε ποιες πόλεις θα κάνετε γυρίσματα;

«Στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ιστορία μας διαδραματίζεται εκεί κατά μεγάλο μέρος. Θα κάνουμε γυρίσματα σε Βέροια, Ξάνθη, Παλαιό Παντελεήμονα. Και θα ψάξουμε πάλι όλη την Ελλάδα για να δούμε πού θα πάμε».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης

Μανούσος Μανουσάκης: Ο λόγος που ο Γκλέτσος αρνήθηκε τον ρόλο στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά»!

Μανούσος Μανουσάκης: Σε μια εξομολογητική συζήτηση στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

Αποκαλυπτικός ο Μανουσάκης: Ο βουβός πρώτος ρόλος του Γκλέτσου και ο ηθοποιός που υπνοβατούσε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved