Πάτρα: Νέα μαρτυρία: « Η Ρούλα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. Ήταν πολύ στοργική »
Media

Πάτρα: Νέα μαρτυρία: « Η Ρούλα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. Ήταν πολύ στοργική »

Πάτρα: Η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί το Πανελλήνιο. Όλοι θέλουν να μάθουν την αλήθεια, πώς έφυγαν από τη ζωή τα τρία αγγελούδια.

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθημερινά είναι πολλές η εκπομπή Το πρωινό, βρέθηκε στην Πάτρα και μίλησε με ανθρώπους από τη γειτονιά της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και με μία μάρτυρα, η οποία μίλησε στην κάμερα.

Η μάρτυρας, μίλησε στην Έλλη Αυξεντίου και τόνισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει περάσει πολύ άσχημα παιδικά χρόνια και όχι μόνο.

«Η Ρούλα είχε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια. Ήταν πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, τσακωνόταν με όλο τον κόσμο. Δεν μπορούσαν να την μαζέψουν με λίγα λόγια. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην οικογένεια. Η μαμά της δεν μπορούσε άλλο να την κουμαντάρει και είχε φύγει από τη δουλειά της. Έχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο είχε προβλήματα υγείας, δημιουργούσε ίντριγκες, της άρεσε να ασχολούνται όλοι μαζί της, της άρεσε η ίντριγκα, ήταν και είναι πολύ έντονη προσωπικότητα. Όταν γνώρισε τον Μάνο έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου ήταν αρνητική σε αυτό. Αυτή όμως ήταν απόλυτη: “Θα με πάρει αλλιώς θα του κάνω, θα τον ράνω, θα τον φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω”. Την ερωτεύτηκε ο Μάνος. Η Ρούλα ήταν 22 και ο Μάνος 19. Ως μητέρα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. Ήταν πολύ στοργική με τα παιδιά της, έλεγε “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου”. Στην αρχή η σχέση της με τον Μάνο ήταν πολύ καλή, μετά άρχισαν τα προβλήματα. Ήταν ανώριμα παιδιά και οι δύο. Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμοί, φεύγω χωρίζω… Η Ρούλα είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πουν που γυρίζει ο Μάνος, με ποια είναι, ξανθιά, μελαχρινή. Ήταν άρρωστη με τον Μάνο και θεωρώ ότι είναι ακόμα. Μια κυρία τους έδωσε το σπίτι της, όταν ήταν γεννημένο το πρώτο παιδί και έμεναν μαζί της. Θα την φρόντιζαν και αυτή θα τους βοηθούσε με το να μένουν στο σπίτι. Τους έδωσε το σπίτι. Στο ίδιο διαμέρισμα μείνανε τότε, μετά μετακόμισαν σε άλλο διαμέρισμα. Δεν ξέρω για ενοίκιο, ξέρω ότι τους φιλοξενεί. Ξέρω ότι υπήρχε ένας λογαριασμός που τον είχε δώσει στον Μάνο και διαχειριζόταν τις πληρωμές των λογαριασμών, γιατί η γυναίκα δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Μετά κατέβηκαν στο κάτω διαμέρισμα γιατί είχε τα παιδιά και δεν μπορούσε να ασχοληθεί μαζί της. Κάποιες φίλες της κυρίας Νίας όταν πήγαιναν στο σπίτι, η Ρούλα τσακωνόταν και τις έδιωχνε. Δεν τις άφηνε να δουν την κυρία Νία», αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πρόσωπο από το περιβάλλον της Ρούλας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών, επικοινώνησε με συνεργάτη του Πρωινού και διέψευσε την παραπάνω μαρτυρία.

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved