Αναστασία Παντούση-Όμηρος Πουλάκης: Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που θα δούμε στο «Κόκκινο Ποτάμι 2»
Media

Αναστασία Παντούση-Όμηρος Πουλάκης: Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που θα δούμε στο «Κόκκινο Ποτάμι 2»

Το «Κόκκινο Ποτάμι» πρόκειται να προβληθεί και πάλι στις οθόνες μας από τη νέα χρονιά, καθώς είχε μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει με ανυπομονησία την συνέχεια του έργου.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν. Τα γυρίσματα της σειράς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως η Αναστασία Παντούση θα συνεχίσει με τον ρόλο της Ιφιγένειας, καθώς τελικά επιβιώνει μαζί με τον γιο της, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Όμηρος Πουλάκης.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» η μεγάλη επιτυχία του Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το ΟΡΕΝ, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων, θα αρχίσει να κυλά ξανά τηλεοπτικά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά με τον δεύτερο κύκλο του από την ίδια συχνότητα. Αυτή τη φορά το ζευγάρι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι η Αναστασία Παντούση, καθώς η ηρωίδα της Ιφιγένεια Νικολαΐδη κατάφερε να διασωθεί με τον γιο της, και ο Όμηρος Πουλάκης.

Μάλιστα, παρόλο που δεν υπάρχει βιβλίο στο οποίο να βασίζεται η συνέχεια της ιστορίας. Το συγγραφικό δίδυμο, ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώγη, που συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον σκηνοθέτη, γράφουν το σενάριο βασιζόμενοι σε ιστορικές πηγές και αρχεία.

Πηγή: TV24

Διαβάστε επίσης

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει με το «Κόκκινο Ποτάμι 2»

Κόκκινο Ποτάμι: Ηθοποιός της σειράς αποκαλύπτει: «Στο ξεκίνημά μου δέχθηκα ανήθικη πρόταση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved