Σπύρος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει στις οθόνες μας με αστυνομικό μυθιστόρημα
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει στις οθόνες μας με αστυνομικό μυθιστόρημα

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τα τελευταία χρόνια μπορεί να παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία την μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» -έχοντας στο πλευρό του σπουδαίους καλλιτέχνες-, ωστόσο είναι και ένας αρκετά επιτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη μικρή οθόνη. 

Υστέρα από έναν περίπου χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής δρομολογεί την επιστροφή του στη μικρή οθόνη και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με σειρά- έκπληξη.

Για 17 ολόκληρα χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσίαζε τη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που συντρόφευε τους τηλεθεατές αρχικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ, στη συνεχεία από εκείνη του ΑLPHA και τέλος από τον ΣΚΑΪ, οπότε τον Μάιο του 2021 έριξε οριστική αυλαία. Έκτοτε πολλά έχουν γραφτεί για την επικείμενη επιστροφή του στη μικρή οθόνη, ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών και ψυχαγωγικών εκπομπών.

Όμως ο ηθοποιός ίσως κάνει τη μεγάλη έκπληξη αφού δεν είναι καθόλου απίθανο, να τον δούμε να επανέρχεται στη μυθοπλασία από την οποία απουσιάζει εδώ και χρόνια. Με εξαίρεση την αστυνομική σειρά μυστηρίου «Έτερος εγώ» στην οποία πρωταγωνίστησε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά από το 2010, οπότε τον είδαμε στη «Γενιά των 592 ευρώ» στο ΜΕGΑ και πιο πριν, από το 2008, στο «Κλειδί του παραδείσου» στον ΑΝΤ1. Όσο για την τελευταία κινηματογραφική του ταινία ήταν το 2017 η «Τζαμάικα».

Τώρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος «προτείνει» την επιστροφή του στην ΕΡΤ όχι με τη μουσική εκπομπή αλλά με σειρά. Όπως έγινε γνωστό έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα με το δικό του όνομα πρώτο στη λίστα των πρωταγωνιστών για μια παραγωγή που θα φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά («Το αύριο μας ανήκει»). Η σειρά αστυνομικής φύσεως, που θα αποτελείται από 30 επεισόδια, είναι ήδη υπό εξέταση από το διοικητικό συμβούλιο της δημόσιας τηλεόρασής. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βασίζεται στο τελευταίο μυθιστόρημα που υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς με τίτλο «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο». Αν όλα πάνε καλά και περάσει το στάδιο της έγκρισης, θα την δούμε στις οθόνες μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η υπόθεση

Το «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» είναι ένα ιστορικό αστυνομικό μυθιστόρημα, που διαδραματίζεται στην Αθήνα των αρχών της δεκαετίας του 1930 με φόντο το ρεμπέτικο και τις πρώτες κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα αλλά και τον αγώνα μιας χώρας να επιβιώσει οικονομικά και να θεραπεύσει τα τραύματα της.

Ο Φιλότιμος Βάκχος είναι κοσμικογράφος στα «Αθηναϊκά Νέα» και η ζωή του κινείται γύρω από τα μυστικά της καλής κοινωνίας και του θεάματος. Όλοι θέλουν να είναι φίλοι του. Κι εκείνος χρησιμοποιεί τη γοητεία του για να κρύψει το παρελθόν του. Έχει μεγαλώσει στο ορφανοτροφείο του Πειραιά από το οποίο απέδρασε όταν ο αδελφός του σκότωσε τον διευθυντή του ιδρύματος. Ο Αμερικανός εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει μέρος των δημοσίων έργων στην Αθήνα τον συστήνει σε κάποιους υψηλά ιστάμενους φίλους του που θέλουν τις υπηρεσίες του. Του ζητούν να βρει στοιχεία που να ενοχοποιούν τον αστυνομικό υποδιοικητή Αθηνών. Εκείνος δέχεται από φόβο ότι οι εργοδότες του έχουν μάθει για το σκοτεινό του παρελθόν του. Είναι βέβαιος όμως ότι δεν θα βρει τίποτα εναντίον του αστυνομικού υποδιοικητή γιατί γνωρίζει τον άμεμπτο χαρακτήρα του. Έχουν μεγαλώσει άλλωστε μαζί στο ίδιο ορφανοτροφείο. Όταν ξεκινά όμως την ερευνά του, βρίσκεται παγιδευμένος σε μια υπόθεση στην οποία κατηγορείται για τον φόνο ενός δημοσιογράφου της ίδιας εφημερίδας. Κανένας από τους ισχυρούς του φίλους δεν είναι διατεθειμένος πλέον να τον βοηθήσει. Ο Βάκχος βρίσκει τον μοναδικό του σύμμαχο στο πρόσωπο του αστυνομικού υποδιοικητή, ο οποίος τον αφήνει να δραπετεύσει με αντάλλαγμα να του φέρει πληροφορίες για ένα κύκλωμα αντρικής πορνογραφίας.

Πηγή: TV24

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Παπαδόπουλος, Μαρία Σολωμού και Χρήστος Φερεντίνος τα... έσπασαν στον Λευτέρη Πανταζή

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πήγανε να τη φάνε την Σμαράγδα Καρύδη οι άνθρωποι του χώρου» (Video

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved