Survivor: Απόστολος Ρουβάς και Τζο Μαριδάκη οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Media

Survivor: Απόστολος Ρουβάς και Τζο Μαριδάκη οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor: Γεμάτο ένταση το επεισόδιο της Δευτέρας (28-03). Η είσοδος των τεσσάρων νέων παικτών έφερε εντάσεις στις παραλίες και των δύο ομάδων, όπως είδαμε ενώ αυτή εντάθηκε με τη δεύτερη νίκη των Μαχητών.

Οι «Κόκκινοι» έχοντας χάσει ήδη την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αποζητούσαν τη ρεβάνς, ωστόσο δεν κατάφεραν την πάρουν. Εκτός από ήττες όμως είχαμε και καβγάδες.

Η ρήξη μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι γεγονός.

Οι χαρακτήρες τους φαίνεται να είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι προτεραιότητες τους στις δουλειές της καλύβας. Η συνέχεια του καβγά τους δόθηκε στο συμβούλιο οπού ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει τη διένεξή τους αφού είδε πως κανένας από τους δυο δεν έλεγε να σταματήσει.

«Όταν ήμουν στο σπίτι μου, έβλεπα τον Τάκη που του είχαν μιλήσει υποτιμητικά, μετά από κάποια σκηνικά. Είπε μου μιλάνε κι αυτό κάνει κι αυτός σε εμένα. Δεν δεχόταν την αγένεια και την υποβάθμιση. Ξαφνικά μου συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, που δεν ήθελε να του κάνουν οι άλλοι. Χθες πήγε να κόψει καρύδα το βράδυ, του λέω τι έχεις και μου είπε μια πάρα πολύ άσχημη λέξη», είχε πει νωρίτερα στην παραλία ο Κωνσταντίνος.

Στο συμβούλιο όμως δεν είδαμε μόνο την ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντίνο και Τάκη αφού ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν σε… ιστορική σύγκρουση, με τον έναν να λέει βαριές κουβέντες για τον άλλον.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή και μάλιστα για έκτη φορά. Mετά την ψηφοφορία δίπλα στη Μυριέλλα είδαμε δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved