Πάτρα: Στις οντισιόν του X Factor ο πατέρας των κοριτσιών δυο μήνες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας
Media

Πάτρα: Στις οντισιόν του X Factor ο πατέρας των κοριτσιών δυο μήνες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τρίτης (29-03) για τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

Σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο μπαμπάς των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, δυο μήνες πριν από το θάνατο της μεγάλης κόρης της οικογένειας, είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του X Factor στην Αθήνα.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας», είπε ο άνθρωπος που μίλησε στο Πρωινό.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Την ίδια ώρα οι μέχρι στιγμής ενδείξεις από τις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις των τριών παιδιών της οικογένειας δεν έχουν δείξει παθολογικά αίτια, οπότε οι ερευνητές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν δείχνουν σαφείς παράγοντες ασφυξίας, κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή άλλη παθολογική αίτια θανάτου. Ωστόσο δείχνουν μία ουσία που προβληματίζει και θα αναζητηθούν ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα ευρήματα σε ήπαρ και πνεύμονα και θα ακολουθήσει σύγκριση με τις ουσίες της φαρμακευτικής αγωγής. Σε κάθε περίπτωση οι δρόμοι από εδώ και πέρα είναι όπως φαίνεται δύο. Είτε η έρευνα θα οδηγήσει τις Αρχές στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα αναζητούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτή, είτε δεν θα βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία και η πολύκροτη υπόθεση είναι πολύ πιθανό να μπει στο αρχείο.

Η σύνθετη υπόθεση κρύβει ακόμα πολλές δυσκολίες κ οι αστυνομικοί που τη χειρίζονται κι ήδη έχουν μια πρώτη εικόνα για τα δραματικά γεγονότα, θέλουν να είναι σίγουροι πως όταν κληθούν να κάνουν την επόμενη κίνηση, δεν θα έχει μείνει κενό κανένα κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved