Πάτρα: Η παρέμβαση της Ρούλας στο Πρωινό μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής
Media

Πάτρα: Η παρέμβαση της Ρούλας στο Πρωινό μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής

Πάτρα: Όσο οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών ολοένα και νέα στοιχεία  έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το πρωί της Τρίτης (29-03) στην εκπομπή Το Πρωινό προβλήθηκε μια νέα μαρτυρία σύμφωνα με την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των παιδιών επισκέπτονταν χαρτορίχτρα, ένα θέμα που την έκανε να παρέμβει στην εκπομπή.

Στο Πρωινό λοιπόν μίλησε η χαρτορίχτρα, την οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε επισκεφθεί η Ρούλα δύο φορές.

«Δύο φορές την είδα. Ισχυριζόταν τα δικά της. Εγώ δεν συμφωνούσα με αυτά που ισχυριζόταν, της έλεγα ότι είναι αλλιώς τα πράγματα, εν πάση περιπτώσει. Ισχυριζόταν ότι είναι μαγεία, ότι της κάνουν μαγεία κτλ. Της έλεγα ότι εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, της έλεγα πρόσεξε. Η Ρούλα δεν το δεχόταν αυτό, η Ρούλα δεχόταν ότι είχε μαγεία κι έτσι έχανε τα παιδιά της. Πίστευε ότι είχε μαγεία από κάποιο συγγενικό της πρόσωπο»

«Είχαν χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημά της ήταν ο Μάνος φυσικά! Πώς θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Είχαν χωρίσει, δεν μου ανέφερε εξωσυζυγικές σχέσεις, απλά ότι είχαν χωρίσει. Και ότι είχαν χωρίσει από μαγεία. Εγώ της είπα ότι μπορεί να φταίει η συμπεριφορά της λίγο, γιατί είδα ότι είναι λίγο περίεργη απέναντι στον Μάνο και να το κοιτάξει λίγο καλύτερα. Τον πίεζε», είπε.

Η Ρούλα παρενέβη στην εκπομπή και διέψευσε πως έχει συναντήσει αυτή την κυρία.

«Διαψεύδω ότι έχω επισκεφτεί χαρτορίχτρα», ήταν τα λόγια της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved