Ευθαλία Παπακώστα: «Πίστευα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση στο σύντομο μέλλον»
Media

Ευθαλία Παπακώστα: «Πίστευα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση στο σύντομο μέλλον»

Την Ευθαλία Παπακώστα την απολαμβάνουμε σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Σασμός» στο ρόλο της Κλαίρης.

Η κούκλα ηθοποιός, Ευθαλία Παπακώστα έχει καταφέρει μέσα από τον ρόλο της να περάσει όμορφα κοινωνικά μηνύματα καθώς στη σειρά «Σασμός», υποδύεται μια νεαρή τυφλή κοπέλα η οποία φλερτάρει με τον Μανώλη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και στην επιστροφή της απο τις ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την πρώτη σου μεγάλη δουλειά στην ελληνική τηλεόραση. Πώς Βιώνεις όλο αυτό και τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης;

Δεν έχει αλλάξει κάτι πραγματικά. Έχω μια κάπως μεγαλύτερη προβολή αλλά εμένα με νοιάζει η ώρα που βρίσκομαι στο γύρισμα. Να έχω μελετήσει, να μου αρέσει το αποτέλεσμα, να τα βρίσκω με το συνεργείο και να γελάμε μεταξύ των γυρισμάτων. Να έχουμε ωραία σχέση με τους άλλους ηθοποιούς και να βοηθάει ο ένας τον άλλον.

Ήταν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ένας ρόλος σε μία μεγάλη παραγωγή της μικρής οθόνης;

Για να είμαι εντελώς ειλικρινής, όχι, δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Πίστευα μάλιστα ότι δεν θα κάνω τηλεόραση στο σύντομο μέλλον. Αλλά ο ρόλος της Κλαίρης μου προκάλεσε κάτι διαφορετικό και τελικά το αποφάσισα.

Έχεις σπουδάσει στις ΗΠΑ, πώς πήρες την απόφαση να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

Επέστρεψα γιατί ενώ επαγγελματικά συνέβαιναν και θα συνέχιζαν να συμβαίνουν ονειρικά πράγματα, δεν ένιωθα ευτυχισμένη. Δεν ξέρω γιατί. Ακόμα υπάρχει αυτό το μυστήριο μέσα, μου. Τι δεν μου είχε κάτσει καλά. Δεν ένιωθα ελεύθερη και ο εαυτός μου. Μονάχα όταν έπαιζα και δούλευα ένιωθα καλά. Σαν να μην υπήρχε τίποτα άλλο. Ενώ με το που ήρθα εδώ, πήρα ανάσα προσωπικά αλλά έπρεπε να χτίσω ξανά το επαγγελματικό κομμάτι. Τώρα που και τα δυο έχουν ισορροπήσει τολμώ να πω πως νιώθω τυχερή, και πολύ πολύ καλά.

Είναι στόχος μία διεθνής καριέρα;

Ναι, είναι. Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά δεν μπορώ να κρυφτώ και να πω πως όχι. Μάλλον στόχος δεν είναι μια διεθνής καριέρα τόσο, όσο να σπάσω τα σύνορα σχετικά με το με ποιους καλλιτέχνες συνεργάζομαι.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved