Τα καλύτερά μας χρόνια: Στα χέρια της Μαίρης οι φωτογραφίες του Στέλιου με την Αργυρίου
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Στα χέρια της Μαίρης οι φωτογραφίες του Στέλιου με την Αργυρίου

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Αντώνης αρνείται να πιστέψει πως η Μάρθα μπορεί να πέρασε στην παρανομία και να εμπλέκεται σε υπόθεση τρομοκρατίας, την ίδια ώρα που ο Άγγελος αρνείται να πιστέψει ότι ο πατέρας του έχει σχέσεις με την Αργυρίου!

Η Μαίρη, πάλι, που ανακαλύπτει τις φωτογραφίες του Στέλιου αγκαλιά με την προϊσταμένη του, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο άντρας της την απατάει… Μετά την εξομολόγηση της Τζοάννας, ο παπα-Θόδωρας αποφασίζει να αποκαλύψει στην κοπέλα τη δική του αλήθεια.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για την οικογένεια Αντωνοπούλου στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 29 και την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 23:00.

Η σύλληψη του Άγγελου μαζί με τη Σοφία και τον φίλο της στο σημείο όπου άγνωστοι ανατίναξαν το άγαλμα της κοντινής πλατείας, αναστατώνει τους Αντωνόπουλους, που σπεύδουν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Το ίδιο, όμως, προσπαθεί και ο ίδιος ο Άγγελος, που αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι είδε τους αγνώστους που έβαλαν στο άγαλμα τον εκρηκτικό μηχανισμό και δεν του φάνηκαν και τόσο άγνωστοι: ήταν ο Νικήτας με τη Μάρθα!

Ο Αντώνης το αποκλείει, αδυνατεί να πιστέψει πως η Μάρθα μπορεί να πέρασε στην παρανομία και να εμπλέκεται σε μια υπόθεση τρομοκρατίας. Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα νιώθει όμως κι ο Άγγελος, που αδυνατεί να πιστέψει πως ο πατέρας του μπορεί να έχει σχέσεις με αυτή τη γυναίκα, που τον βλέπει αγκαλιασμένο στην περιβόητη φωτογραφία από τον απεγκλωβισμό. Την ίδια στιγμή, και ενώ ο κλοιός των μεγάλων αποκαλύψεων σφίγγει γύρω από τους Αντωνόπουλους, στη ζωή της γειτονιάς του Γκύζη έρχεται για πρώτη φορά η πίτσα!

Guests: Έμιλυ Κολιανδρή (κ. Αργυρίου), Μάιρα Άμσελεμ (Τζοάννα), Νατάσα Εξηνταβελώνη (Δώρα), Θόδωρος Ιγνατιάδης (κλητήρας), Ιωάννα Καλλιτσάντση (Σοφία), Θανάσης Παπαγεωργίου (αστυνόμος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved