Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης φρικάρει όταν καταλαβαίνει πως η Αλίκη...
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης φρικάρει όταν καταλαβαίνει πως η Αλίκη...

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος πιάνει την Τούλα να φιλάει τον παπά, ενώ η Βαλέρια ανακαλύπτει ότι ο Ηλίας έχει βάλει κοριό στο σπίτι τους.

Η «νεκρανάσταση» του Σάββα δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη, την ώρα που η Μάρμω λέει στον Κανέλλο ότι, για να αποκαλύψει την αλήθεια για τους Αργυρούς, πρέπει να βάλει πλώρη για…. Κατίνα μεριά. Ο Χαραλάμπης πιάνει επ’ αυτωφώρω τον Ηλία και τη Βαλέρια σε μια στιγμή πάθους. O Κανέλλος ζητάει από την Αλίκη να χωρίσουν. O Σάββας επιβεβαιώνει ότι είναι γιος του Βαγγέλα και είναι ενθουσιασμένος. Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως οι Αργυροί είναι οι μαφιόζοι που κλέψανε τις τρούφες του χωριού του…

Ο Ηλίας έχει αρχίσει να παίζει βρόμικα και η Βαλέρια φαίνεται πως είναι η μόνη που εκτιμάει τον παλιό… κακό εαυτό του. Ο Θοδωρής είναι έτοιμος να χορέψει τον πρώτο του χορό με την Αγγέλα, που λέει το ναι στον αρραβώνα επιτέλους, αλλά ένα λιωμένο παγάκι τον στέλνει ντουγρού για το νοσοκομείο στο Φωτεινό.

Η «νεκρανάσταση» του Σάββα δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη, την ώρα που η Μάρμω λέει στον Κανέλλο ότι, για να αποκαλύψει την αλήθεια για τους Αργυρούς, πρέπει να βάλει πλώρη για…. Κατίνα μεριά.

Ο Τζώρτζης φρικάρει όταν καταλαβαίνει πως η Αλίκη δεν ξέρει ούτε κατά πού πέφτει η Αθήνα… Θα προδώσει την κουμπάρα του ή θα κάνει την πάπια; Τι θα κάνει ο Παναγής, όταν δει την Αγγέλα σε ένα περίεργο τετ α τετ με τον Τζίμη στην αυλή του Βαγγέλα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved