Survivor spoiler: Σοκάρει ο τραυματισμός της Ασημίνας! Σφάδαζε από τους πόνους – Τα πρώτα πλάνα
Media

Survivor spoiler: Σοκάρει ο τραυματισμός της Ασημίνας! Σφάδαζε από τους πόνους – Τα πρώτα πλάνα

Survivor spoiler: Βραδιά αποχώρησης η αποψινής (30-03), ωστόσο αυτό που σοκάρει στο τρέιλερ είναι ο τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου!

Όπως βλέπουμε στα πρώτα πλάνα η παίκτρια χάνει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και τραυματίζεται τόσο σοβαρά που μεταφέρεται με ασθενοφόρο ενώ παράλληλα φωνάζει από τους πόνους.

Σχετικά με την αποχώρηση, τα πρώτα spoilers έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και αν όντως αποχωρήσει αυτό το πρόσωπο τότε σίγουρα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή! Στο συμβούλιο μετά την ψηφοφορία δίπλα στη Μυριέλλα, η οποία αναδείχτηκε ως πρώτη υποψήφια στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτοί είναι ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη, με το κοινό να αποφασίζει ποιον από τους τρεις θα αφήσει εκτός. Και μπορεί να φαίνεται μια εύκολη αποχώρηση καθώς ανάμεσα σε Μυριέλλα και Απόστολο, είναι και η Τζο, ωστόσο δεν θα είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, εκείνη πι αποχωρεί είναι η Μυριέλλα Κουρεντή!

Μένει να δούμε και αυτό το spoiler θα επιβεβαιωθεί καθώς αρκετοί κάνουν λόγο και για αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά. Η απάντηση σε μερικές ώρες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved