Ξέσπασε on air η Καινούργιου: «Αθλιότητα... υπάρχει κι ένα όριο»
Media

Ξέσπασε on air η Καινούργιου: «Αθλιότητα... υπάρχει κι ένα όριο»

Ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη η οποία απάντησε στις φήμες ήθελαν τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου να περνά κρίση, αναφέρθηκε σε όλα εκείνη τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς γράφονται για εκείνη.

«Είμαι κάθε εβδομάδα σε ένα περιοδικό που περνάω και το βλέπω. Χθες μάλιστα, επειδή πάλι γράψανε κάτι, αλλά χθες χάζευα τα εξώφυλλα τι γράφανε για μένα για την προηγούμενη σχέση μου. «Όχι στην Καινούργιου από τα αδέρφια του εφοπλιστή», «Έξω από το ρεβεγιόν, στην black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή», «Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος», «Πως η Καινούργιου έχασε το μωρό της», δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς… «Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική».

Θέλω να πω, ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο. Λίγο υπάρχει και ένα όριο. Όχι για μένα προσωπικά αλλά για την οικογένειά μου και τον άλλο άνθρωπο. Δηλαδή τώρα, είναι ένα παιδί που…

Δε γράφουν ούτε το όνομά του, δεν αναφέρουν τίποτα για εκείνον αλλά λένε ότι είναι πρώην της Ηλιάκη. Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί. Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει, αν ισχύει κάτι ή όχι. Όλα έχουν ένα όριο.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, θέλω να πω ότι περνά ο άλλος από ένα περίπτερο και στεναχωριέται, και εγώ και το άλλο το παιδί και η κοπέλα που έχει την οικογένειά της. Δε σέβονται τίποτα. Παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ, εμένα δε με νοιάζει για μένα πείτε, αλλά τα βλέπει η οικογένειά μου, τα βλέπει η άλλη η κοπέλα που έχει το παιδάκι και την οικογένειά της, τα βλέπει το άλλο το παιδί που έχει μια οικογένεια από πίσω. Αν έχω κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω εγώ η ίδια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved