Μπέζος-Τουμασάτου-Κατσούλης: Εισβάλλουν στο «Έτερος εγώ» σε ρόλους-έκπληξη
Media

Μπέζος-Τουμασάτου-Κατσούλης: Εισβάλλουν στο «Έτερος εγώ» σε ρόλους-έκπληξη

Τον Γιάννης Μπέζο, την Μαριάννα Τουμασάτου και τον Κρατερό Κασούλη θα τους δούμε να εισβάλλουν, στην τρίτη σεζόν της αστυνομικής σειράς, «Έτερος εγώ: Νέμεσις» και σε ρόλους- έκπληξη!

Η ταινία «Έτερος Εγώ» που προβλήθηκε το 2016 στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου, αγαπήθηκε αρκετά από το κοινό, και έτσι μια πρωτότυπη αστυνομική σειρά με την ίδια ονομασία ξεκίνησε να μεταδίδεται, αρχικά από τους δείκτες του καναλιού της Cosmote Tv, και εν συνεχεία ο πρώτος μόνο κύκλος στο κανάλι Star Channel.

Και αφού το δραματικό θρίλερ πήρε το πράσινο φως από την Cosmote Tv, ανακοινώθηκαν και οι νέες εντάξεις ηθοποιών. Ο Γιάννης Μπέζος, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Καρτερός Κατσούλης είναι τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν και αυτά στο «Έτερος εγώ» και μάλιστα σε ρόλους- έκπληξη!

Η COSMOTE ΤΥ συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία, με ιδιαίτερα τολμηρές προτάσεις, και έτσι έδωσε το πράσινο φως στον τρίτο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος εγώ».

Στον νέο κύκλο, με τίτλο «Έτερος εγώ: Νέμεσις», σε σενάριο Σωτήρη Τσαφούλια - Κατερίνας Φιλιώτου και σκηνοθεσία του πρώτου, πρωταγωνιστούν πάρα πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί. Συγκεκριμένα, πέρα από τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον Πέτρο Λαγούτη, τη Βίκυ Παπαδοπούλου, την Άννα Μενενάκου κ.ά., στο πρωταγωνιστικό καστ προστίθεται, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι πρόκειται να κρατήσουν ρόλους-έκπληξη.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Μαΐου, ενώ στη συνέχεια η σειρά θα προβληθεί στη συνδρομητική τηλεόραση και σε μεταγενέστερο χρόνο σε ιδιωτικό κανάλι. Να σημειωθεί ότι ο τρίτος κύκλος αποτελείται από 8 επεισόδια.

Πηγή: MYtv

Διαβάστε επίσης

Η Μαίρη Χρονοπούλου στο «Έτερος εγώ: Νέμεσις»

Έτερος εγώ-Νέμεσις: Ξεκινούν τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved