Survivor spoiler: Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η αποχώρηση! Ποιος φεύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο;
Media

Survivor spoiler: Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η αποχώρηση! Ποιος φεύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο;

Survivor spoiler: Μυριέλλα ή Αποστόλος Ρουβάς; Πού θα κάτσει η «μπίλια» της αποχώρησης;

Από χθες τα spoilers κάνουν λόγο για την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από το ριαλίτι, ωστόσο φαίνεται πως κάτι έχει αλλάξει καθώς τα πιο πρόσφατα spoilers θέλουν τον Απόστολο Ρουβά να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως και να έχει, όποιος κι αν αποχωρήσει από τους δυο θα είναι ένα ανατρεπτικό αποτέλεσμα καθώς μην ξεχνάμε πως μαζί τους υποψήφια είναι και η Τζο Μαριδάκη. Το σίγουρο είναι πως θα το μάθουμε σε μερικές ώρες από τώρα.

Kατά τα άλλα η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που ξεκίνησε στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας, δεν έχει τέλος! Οι κατηγορίες για προσωπικά συμφέροντα συνεχίζονται και κανείς δεν ξέρει πια πού, πώς και αν μπορεί η κατάσταση να εκτονωθεί.

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου φαγητού της εβδομάδας «παγώνει» τους παίκτες και των δυο ομάδων. Ο Άρης Σοϊλέδης τραυματίζεται και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, και η Ασημίνα Χατζηανδρέου καταρρέει και μεταφέρεται και εκείνη στην κλινική επειγόντως. Μπλε και Κόκκινοι θα συναντηθούν λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το SURVIVOR αυτήν την εβδομάδα.

Οι τόνοι ανεβαίνουν τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν και αποχωρούν από το χώρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved