Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν είδε την Κορίνα από το «Πάτερ Ημών» και οι αναμνήσεις από τη σειρά
Media

Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν είδε την Κορίνα από το «Πάτερ Ημών» και οι αναμνήσεις από τη σειρά

Η εκπομπή «Ελένη» έκανε αναδρομή στις αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και στους μικρούς ήρωες που πρωταγωνιστούν!

Τα παιδιά αγαπημένων ελληνικών σειρών μεγάλωσαν και έγιναν ενήλικες, άλλοι συνεχίζοντας στον δρόμο της υποκριτικής και άλλοι ακολουθώντας διαφορετικά μονοπάτια.

Ανάμεσα στα πρόσωπα του βίντεο και αυτό της Κορίνας Δαμουλιανού από τη σειρά "Πάτερ Ημών" οπού το 1994 πρωταγωνιστούσε και η Ελένη. Μιλώντας για τη σειρά είπε πως:

«Ήταν το 1994. Δούλευα στο Mega τότε, αλλά με είχαν αφήσει να κάνω τη σειρά στον ΑΝΤ1. Η Κορίνα ήταν ένα μικρό παιδάκι. Αλλά ήταν ένα παιδάκι που τα έλεγε. Κάπως έτσι ήταν και στα κανονικά του δηλαδή. Εγώ την θυμάμαι την Κορινούλα να μιλάει, να παρλάρει... Σαν ένα ευχάριστο χαριτωμένο κοριτσάκι», είπε ενώ μετά τα πλάνα ανέφερε:

«Η Κορίνα είναι; Ε το μουτράκι είναι το ίδιο. Αλλά είδατε τα μαλλιά όταν αλλάζεις χρώμα; Είναι σαν τον αγόρι που είδαμε πριν».

Φίφη – «Ευτυχισμένοι μαζί»: Η 27χρονη πλέον Εύη Δαέλη, συνεχίζει να μαγεύει με τις εμφανίσεις της.

Κορίνα – «Πάτερ ημών»: Η Κορίνα Δαμουλιανού δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική, ασχολείται με τα κοινά.

Μιλτιάδης – «Είσαι το ταίρι μου»: Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ασχολείται με την υποκριτική μόνο στο Tik Tok!

Όλια – «Λένη»: Η Δήμητρα Δουμένη σταμάτησε την υποκριτική και ασχολείται με το κλασικό τραγούδι.

Βάλια και Μανωλάκης – «Καφέ της Χαράς»: Οι δύο πρωταγωνιστές ξανασυναντήθηκαν στην νέα σεζόν του «Καφέ της Χαράς». Η Έφη Ρασιά σπούδασε Νομική ενώ ο Πάρης Σκαρτσωλιάς συνέχισε με νέες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Μαρία – «Το νησί»: Η Αναστασία Τσιλιμπίου συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε σειρές της τηλεόρασης. Συμμετείχε και στην σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι».

Άννα – «Το νησί»: Η Ιφιγένεια Τζόλα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», στον ρόλο της Βασιλικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved