MasterChef: Οι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν επιστρέφουν για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους
Media

MasterChef: Οι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν επιστρέφουν για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους

MasterChef:  Στο Tεστ Δημιουργικότητας, που προηγήθηκε, o Γιάννος Σδούγκας κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και είναι ο νικητής του φετινού Silver Award και του επάθλου των 10.000 ευρώ!

Ο Σταύρος Λορέντζος δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό και δυστυχώς αποχώρησε.

Άλλη μία ανατρεπτική μέρα περιμένει τους 11 επίδοξους MasterChef, που συνεχίζουν στο διαγωνισμό, αφού δεν θα είναι εκείνοι που θα μαγειρέψουν σε αυτή τη δοκιμασία, αλλά θα την παρακολουθήσουν από τον εξώστη.

Η κουζίνα του MasterChef 2022 γεμίζει και πάλι, καθώς οι διαγωνιζόμενοι, που αποχώρησαν, επιστρέφουν για να διεκδικήσουν την είσοδο τους ξανά στο διαγωνισμό.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται τους πρώην διαγωνιζόμενους στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών και τους ζητούν να μαγειρέψουν το πιάτο, που θα τους δώσει πίσω την ποδιά τους και μια θέση ξανά στο διαγωνισμό!

Εκείνος ή εκείνη με την καλύτερη προσπάθεια θα κοιμηθεί απόψε στο σπίτι του MasterChef 2022. Ο παίκτης όμως με την πιο αδύναμη προσπάθεια θα αποχωρήσει οριστικά από το διαγωνισμό.

Ο εξώστης επιφυλάσσει θερμή υποδοχή για κάποιους διαγωνιζόμενους και νιώθει αμηχανία για κάποιους άλλους, δείχνοντας από την αρχή τις προτιμήσεις του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved