Μανούσος Μανουσάκης- Νίκος Κουτελιδάκης: Επιστρέφει τελικά «Το ελληνικό διήγημα»;
Media

Μανούσος Μανουσάκης- Νίκος Κουτελιδάκης: Επιστρέφει τελικά «Το ελληνικό διήγημα»;

Μπορεί το «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη να βρίσκεται σε εξέλιξη στο κανάλι OPEN TV, ωστόσο ο γνωστός σκηνοθέτης δεν επαναπαύεται και μαζί με τον Νίκο Κουτελιδάκη, έχουν ξεκινήσει ήδη νέες προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜΥtv», ο Μανούσος Μανουσάκης και ο Νίκος Κουτελιδάκης συζητούν με το κανάλι της ΕΡΤ, για μια νέα συνεργασία από την επόμενη σεζόν, η οποία θα αφορά πάλι την σειρά «Το ελληνικό διήγημα».

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων, εγκρίνει κάποιες παλιές και νέες προτάσεις που θα συνθέσουν το τελικό πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στην πρώτη κατηγορία φαίνεται να ανήκει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΜYtv», η συνέχιση του πρότζεκτ «Το ελληνικό διήγημα», που αφορά τη μεταφορά λογοτεχνικών έργων Ελλήνων δημιουργών και μάλιστα, ξανά με την υπογραφή των Μανούσου Μανουσάκη - Νίκου Κουτελιδάκη. Επιπλέον, οι δύο σκηνοθέτες έχουν καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή τις προτάσεις τους για τη μεταφορά τριών και ενός, αντίστοιχα, διηγημάτων που θα αποτελούνται από 4-6 επεισόδια το καθένα.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες. Ειδικά για το «στρατόπεδο» του Μανούσου Μανουσάκη, ο οποίος, παράλληλα, ετοιμάζει τον νέο κύκλο επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ «Το κόκκινο ποτάμι».

Διαβάστε επίσης:

Μανούσος Μανουσάκης: Ο λόγος που ο Γκλέτσος αρνήθηκε τον ρόλο στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά»!

Μανούσος Μανουσάκης: Σε μια εξομολογητική συζήτηση στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

Αποκαλυπτικός ο Μανουσάκης: Ο βουβός πρώτος ρόλος του Γκλέτσου και ο ηθοποιός που υπνοβατούσε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved