Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τον Πέτρο Ιακωβίδη
Media

Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τον Πέτρο Ιακωβίδη

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 23:40 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τον Πέτρο Ιακωβίδη. Η πρώτη πρόκληση που περιμένει τον αγαπημένο τραγουδιστή και συνθέτη είναι η καθιερωμένη «ανάκριση» με τις πιο… αδιάκριτες ερωτήσεις.

Οι επόμενες στάσεις του «Night Out» φέρνουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. Ο Πέτρος Ιακωβίδης απογειώνεται με ένα αεροσκάφος Cessna 172 για μια πτήση με ακροβατικούς ελιγμούς. Πίσω στο έδαφος, κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα ιππασίας με δασκάλα την Ανθή Βούλγαρη.

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και με μια τηλεφωνική φάρσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου. Στο λεωφορείο «εισβάλλει» και η αδερφή του τραγουδιστή, Μορφούλα Ιακωβίδου, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια, για να τραγουδήσουν μαζί και να μιλήσουν για τα παιδικά τους χρόνια.

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με μια ζεστή και ειλικρινή συζήτηση ανάμεσα στον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, στο Night Out Restaurant. Εκεί, οι δυο τους θα χορέψουν με το «Υπάρχω για σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου για το απαραίτητο TikTok βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved