Η γη της ελιάς: Ο Στάθης στο δρόμο - Η Αρετή του τα παίρνει όλα
Media

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης στο δρόμο - Η Αρετή του τα παίρνει όλα

Η γη της ελιάς: Απρόβλεπτη είναι η συνεχεία της δραματικής σειράς του Μega, καθώς η Αρετή αποφασίζει να φτάσει στα άκρα τη σχέση της με τον Στάθη και να τον πετάξει στον δρόμο. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Ιάκωβο και τον Ισίδωρο ότι, αν εμπλακεί το όνομα του στην υπόθεση με τη διαθήκη, θα στείλει τον τελευταίο στη φυλακή.

Η Αρετή, μετά τις προσπάθειες που έκανε για να σώσει τον γόμο της με τον Στάθη, δείχνει να μην έχει άλλα αποθέματα αντοχών και να αναθεωρεί τη συμπεριφορά της απέναντι του. Αιτία για αυτό, είναι η ήπια στάση που κρατάει ο άντρας στην πολύκροτη δίκη του Φίλιππου, καθώς και η αποκάλυψη της ταυτότητας της ερωμένης του. Έκτοτε ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να λογαριαστεί μαζί του.

Η Αρετή, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, ενημερώνει τον Στέφανο σχετικά με τη σχέση του πατέρα του και εκείνος γίνεται έξω φρενών, ενώ, με τη σειρά του, του ανακοινώνει πως δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι του στους ελαιώνες τους. Στη συνέχεια, ο Στάθης ζητάει τον λόγο από την Αρετή για τη στάση του γιου τους κι εκείνη, αφού του εξηγεί γιατί συνέβη αυτό, του ανακοινώνει πως θέλει διαζύγιο και πως θα κινηθεί δικαστικά για να πάρει πίσω κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει. Κάτι για το οποίο τον είχε προειδοποιήσει.

Παρ' όλα αυτά, ο Στάθης δεν δίνει την πρέπουσα σημασία, θεωρώντας ότι είναι λόγια του αέρα, και συναντάει τον Ιάκωβο για να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικογένεια του. Τότε εκείνος τον προτρέπει να μετακομίσει πριν χειροτερέψουν κι άλλο τα πράγματα ή, ακόμα καλύτερα, να συγκατοικήσει με την Εύα και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Λίγη ώρα μετά, ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Ειδικά απέναντι στη γυναίκα.

Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με τη λεκτική επίθεση του Στέφανου στην Εύα και τον βάζει στη θέση του, ενώ η τελευταία εμφανίζεται στο μαγαζί της Αρετής και την προειδοποιεί να σταματήσει να τη διαβάλλει, διότι δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα, με τις δυο τους να συγκρούονται.

Σύντομα, μάλιστα, τα χειρότερα έρχονται για τον Στάθη, όταν λαμβάνει στα χέρια του την περιβόητη αγωγή-διαζύγιου και συνειδητοποιεί πως η Αρετή έκανε πράξη την απειλή της και διεκδικεί κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει, αφήνοντας τον στον δρόμο.

Ο Κωνσταντίνος απειλεί να στείλει τον Ισίδωρο στη φυλακή

Ο Ισίδωρος έχει ένα νέο καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο άντρας δεν αργεί να πάρει εξιτήριο, με τη συναισθηματική φόρτιση να τον κυριεύει, οπότε αποφασίζει να πει στην Ιουλία την αλήθεια για την πλαστογράφηση της διαθήκης του Ιπποκράτη. Εκείνη δεν αντέχει το βάρος του μυστικού και το μοιράζεται με τον Ιάκωβο.

Ο Ιάκωβος είναι πυρ και μανία από όσα έμαθε για την κομπίνα του Ισίδωρου με τη διαθήκη και δεν αργεί να συγκρουστεί μαζί του αλλά και να επιτεθεί στον Κωνσταντίνο, που βοήθησε στο να συμβεί κάτι τέτοιο. Τότε ο συμβολαιογράφος τον προειδοποιεί πως, αν εμπλακεί το όνομα του στην υπόθεση, δεν θα διστάσει σε καμία περίπτωση να τα βγάλει όλα στο φως, με αποτέλεσμα να κλείσει τον Ισίδωρο στη φυλακή. Μάλιστα, όπως του εξηγεί, είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον εαυτό του από οτιδήποτε μπορεί να βλάψει το κύρος του.

Λίγο μετά, ο Ισίδωρος καλεί τη Μυρτάλη και παρουσία του Ιάκωβου, του Μάνου και της Ιουλίας, της ανακοινώνει πως αποφάσισαν να της παραχωρήσουν το 50% της περιουσίας. Η Μυρτάλη αρνείται να δεχτεί κάτι τέτοιο, αλλά κάνει αντιπρόταση και διεκδικεί το 51 % της περιουσίας.

Η παρέμβαση της Αθηνάς στο οικογενειακό συμβούλιο αποδεικνύεται σωτήρια, καθώς ο Ισίδωρος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το πολυπόθητο1 %, που θα δώσει στη Μυρτάλη το πλειοψηφικό ποσοστό.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved