Πάτρα: Αμίλητη και ανέκφραστη παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ
Media

Πάτρα: Αμίλητη και ανέκφραστη παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Πάτρα: Συνταρακτική τροπή παίρνει η υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Τα ευρήματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης ήταν εκείνα που οδήγησαν στο ένταλμα σύλληψης της μητέρας.

Επιπλέον, καθοριστικές ήταν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, που παρακολουθούσαν την 9χρονη και μίλησαν για την περίεργη συμπεριφορά της μητέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, υπήρξε παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με άνδρες της Ασφάλειας να οδηγούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην προϊσταμένη, για περαιτέρω έρευνα.

Σύμφωνα με την πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε πρώτα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και στη συνέχεια, αφού διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία η δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως η δικογραφία αφορά μόνο στην Τζωρτζίνα και όχι και στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέχρι αυτή την ώρα.

Μετά τη σύλληψή της και τη μεταφορά της στην Αθήνα, βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ανέκφραστη και αμίλητη, υπό τη συνεχή επιτήρηση αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει πει τίποτα στις Αρχές ενώ μέχρι στιγμής δεν την έχει επισκεφτεί ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved