Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατριχιάζει η ανάρτησή της πριν από 7 χρόνια για δολοφονία της Άννυς
Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατριχιάζει η ανάρτησή της πριν από 7 χρόνια για δολοφονία της Άννυς

Ιδιαίτερα ενεργή ήταν στα social media η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη σχεδόν καθημερινά έκανε αναρτήσεις τόσο ποστάροντας φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας της ενώ ήταν μέλος και σε πολλές ομάδες με μητέρες οπού εξέφρασε συχνά τις απορίες της.

Αυτή όμως η ανάρτησή της σχετικά με τη δολοφονία της μικρής Άννυς το 2015 που είχε συνταράξει το Πανελλήνιο, είναι ίσως η πιο ανατριχιαστική.

Παρακολουθώντας τότε τις εξελίξεις εκείνης της υπόθεσης στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί. Άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και εσείς σκοτώσατε μια ψυχούλα. Πρεζόνια. Ανάξιοι γονείς. Μην κάνετε παιδιά ρε αν δεν τα θέλετε. Ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δες το ποστ της

Νωρίτερα με κουκούλα, σκυμμένο κεφάλι, μάσκα προστασίας και αλεξίσφαιρο γιλέκο η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στην ανακρίτρια. Κοιτώντας χαμηλά και δίχως απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα των δημοσιογράφων «γιατί το έκανες;», οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, νέος δικηγόρος ανέλαβε την κατηγορούμενη, η οποία ζήτησε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα στις 12 τα μεσημέρι για την απολογία της Τα ευρήματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης ήταν εκείνα που οδήγησαν στο ένταλμα σύλληψης της μητέρας.

Επιπλέον, καθοριστικές ήταν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, που παρακολουθούσαν την 9χρονη και μίλησαν για την περίεργη συμπεριφορά της μητέρας.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved