Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη Δευτέρα η απολογία της - Ο Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπισή της
Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τη Δευτέρα η απολογία της - Ο Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπισή της

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Τη Δευτέρα η απολογία της υπό την υπερασπιστική γραμμή του Νίκου Ιωάννου, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα. 

Την αποκάλυψη για τον νέο της δικηγόρο έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σπόμπολος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Ιωάννου ορίστηκε μετά από εντολή της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Νωρίτερα στην εκπομπή Το Πρωινό, νέες πληροφορίες για την υπόθεση έδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα Πελοπόννησος.

«Μην προσπερνάμε το εκτεταμένο επεισόδιο που έγινε σε θεσμικό χώρο, όπου ο Μάνος πιάστηκε στα χέρια με την Ρούλα, της είπε: «Για το ένα παιδί πιστεύω ότι δεν του έχεις κάνει κακό, αλλά για τα άλλα δύο δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο».

Θα ακουστούν πολλά και για μια καταγγελία επώνυμη, ενυπόγραφη που είχε γίνει πριν από 8 χρόνια σε κρατική υπηρεσία και αφορούσε στην ψυχική διάσταση της υπόθεσης.

Αυτά που θα προκύψουν από εδώ και πέρα είναι πολλά περισσότερα από αυτά τα οποία γνωρίζουμε. Για παράδειγμα, η Τζωρτζίνα, εκείνο το πρωινό στις 07:30 που πήγε η μητέρα της στην κούνια της Ίριδας, είδε. Η Τζωρτζίνα δεν μίλησε μόνο από τον τάφο, η Τζωρτζίνα μίλησε και εν ζωή μέσα από τη ζωγραφιά της.

Ο πατέρας απών συνδέεται με το γεγονός ότι πράγματι η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι της είχε αδυναμία ο πατέρας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved