Η τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ1 – «Η βασίλισσα» έρχεται στα Πετράλωνα και αναστατώνει την οικογένεια
Media

Η τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ1 – «Η βασίλισσα» έρχεται στα Πετράλωνα και αναστατώνει την οικογένεια

Η τούρτα της μαμάς: Ο δύστροπος Σωκράτης Βρανάς (Φίλιππος Σοφιανός) και η σύζυγός του, Μαρίνα (Ηρώ Μουκίου), έρχονται στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα στα Πετράλωνα, με αφορμή τον Πάρη, ο οποίος μαζί με την μπάντα του θέλει να διασκευάσει το γνωστό τραγούδι του, «Η βασίλισσα».

Καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πείσουν, τη λύση, για ακόμη μια φορά, καλείται να δώσει η Μαριλού, αφού ήταν παλιά της… αγάπη. Φυσικά, τα γεγονότα σύντομα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. Θα αποκαλυφθεί, τελικά, η μυστική σχέση; Ο Πάρης θα πετύχει τον σκοπό του;

Οι απαντήσεις στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που μεταδίδεται την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, στις 22:00.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, ώρα 22:00
Eπεισόδιο 21ο: «Η βασίλισσα»

Η οικογένεια Βασίλαινα ζει ακόμη μία ημέρα με εντάσεις, με αφορμή τον Πάρη, ο οποίος μαζί με την μπάντα του θέλουν να κάνουν μια διασκευή στο γνωστό κομμάτι του Σωκράτη Βρανά, «Η βασίλισσα».

Ο ίδιος -πολύ δύστροπος- μάλλον δεν θα τους άφηνε ποτέ να το κάνουν, όμως εκείνοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον πείσουν.

Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνει δράση όταν μαθαίνει πως ήταν παλιά αγάπη της Μαριλούς και τον καλεί κρυφά απ’ όλους εκ μέρους της.

Τα γεγονότα παίρνουν αναπάντεχη τροπή, όταν εκείνος έρχεται με τη γυναίκα του Μαρίνα. Θα αποκαλυφθεί η πραγματική σχέση των δυο; Θα πάρει ο Πάρης το τραγούδι; Μένει να το δούμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved