Άγριες μέλισσες: H ασθένεια του Χαρίλαου Μόρτζου φέρνει ανατροπές
Media

Άγριες μέλισσες: H ασθένεια του Χαρίλαου Μόρτζου φέρνει ανατροπές

Άγριες μέλισσες: H ασθένεια του Χαρίλαου Μόρτζου φέρνει ανατροπές τόσο στη ζωή του όσο και στην οικογένειά του, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει κι όσα συμβαίνουν με την υπόθεση του αεροδρομίου.

Όπως αποκαλύπτει ο Σπύρος Περδίου στον Τηλεθεατή, που τον υποδύεται, «έχει ήδη μπει στο χορό και θα χορέψει».

  • Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή σας στις «Άγριες μέλισσες»;

«Όντως ήταν έκπληξη, επειδή είχε περάσει αρκετός καιρός που είχα στείλει βιογραφικό στη Μιράντα Ρωσταντή, την casting director. Σίγουρα ευχάριστη, δεδομένου του επιπέδου της σειράς. Κι έγινε ακόμα πιο ευχάριστη όταν έζησα το ωραίο κλίμα των γυρισμάτων και την ωραία συνεργασία με τους άξιους συναδέλφους αλλά και όλο το προσωπικό πίσω από τις κάμερες. Δεν σας κρύβω ότι αγάπησα και τον ίδιο τον Χαρίλαο Μόρτζο σαν ρόλο».

  • Ποιο είναι το δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα που υποδύεστε και ποιο το αδύνατο;

«Το δυνατό στοιχείο είναι η καθαρότητά του ως χαρακτήρα και η αγάπη και φροντίδα του προς την οικογένειά του. Είναι επίσης έξυπνος, ικανός επιχειρηματίας και άνθρωπος που ξέρει να χαίρεται τη ζωή. Το αδύνατο σημείο του είναι ότι αυτή η αγάπη του την οικογένειά του του στερεί κάποιες φορές την ενσυναίσθηση για ό,τι βρίσκεται εκτός του στενού οικογενειακού του κύκλου. Θα έλεγα ακόμη και μια μικρή έλλειψη διπλωματίας, επειδή συνήθως λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται».

  • Σε σχέση με την υγεία του επιστρέφει ο εφιάλτης του παρελθόντος;

«Δυστυχώς, όταν έχεις βρεθεί μία φορά κάτω από την απειλή του καρκίνου, δεν σταματάς ποτέ να νιώθεις τον κίνδυνο. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι “είσαι θνητός”, λόγια που είπε ο Χαρίλαος όταν περιέγραφε στον Νικηφόρο την εμπειρία του με τον καρκίνο. Υπάρχουν συνθήκες που λυγίζουν και τον πιο δυνατό άνθρωπο και μια χρόνια και θανατηφόρα αρρώστια είναι ό,τι χειρότερο».

  • Πώς θα το αντιμετωπίσει ο ίδιος και πώς η σύζυγος και η κόρη του;

«Η οικογένειά του είναι πολύ δεμένη. Το έχει αποδείξει από την προηγούμενη φορά που νόσησε. Η Άννα και η Ρένα ήταν εκεί, τον στήριξαν, τον φρόντισαν και τον βοήθησαν να το ξεπεράσει. Δεν έχει αλλάξει κάτι σ’ αυτό. Είναι μια εξαιρετικά αγαπημένη και υποστηρικτική οικογένεια».

  • Αυτό όμως Θα είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για τη Ρένα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να μην την «επιβαρύνει»;

«Δεν μπορείς να μην “επιβαρύνεις” τους δικούς σου ανθρώπους αν αρρωστήσεις βαριά. Αυτό είναι αδύνατο. Δεν μπορείς να τους κρατήσεις έξω απ’ αυτό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις χτίσει σχέσεις ικανές να αντέξουν τους αναπόφευκτους κλυδωνισμούς και να έχεις από πριν φροντίσει όσο το δυνατόν καλύτερα για τους αγαπημένους σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved