Πάτρα: Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς πέρασε το δεύτερο βράδυ στη ΓΑΔΑ–Παραιτήθηκε και ο δεύτερος δικηγόρος
Media

Πάτρα: Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς πέρασε το δεύτερο βράδυ στη ΓΑΔΑ–Παραιτήθηκε και ο δεύτερος δικηγόρος

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη που μέχρι στιγμής μένει σιωπηλή στις ερωτήσεις των αστυνομικών πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, ενώ φαίνεται πως εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή της .

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα την προσεχή Δευτέρα μετά από την προθεσμία που πήρε.

Έως τότε, η 33χρονη θα πρέπει να βρει συνήγορο υπεράσπισης, αφού ο Απόστολος Λύτρας αρνήθηκε να την αναλάβει και ο ίδιο έκανε και ο Νίκος Ιωάννου, τον οποίο εξουσιοδότησε η οικογένειά της αλλά ύστερα από συνάντηση που είχε με την κατηγορούμενη στη ΓΑΔΑ, αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπεράσπισή της.

Δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο νέος δικηγόρος

Ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου δεν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου:

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από το Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved