Πέτρος Φιλιππίδης: Τη Δευτέρα καταθέτει η δεύτερη μάρτυρας με «ανοιχτές» τις πόρτες
Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Τη Δευτέρα καταθέτει η δεύτερη μάρτυρας με «ανοιχτές» τις πόρτες

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται σήμερα (1/4) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και του Δημήτρη Λιγνάδη με τους δύο κατηγορούμενους να καταφθάνουν την ίδια στιγμή στα δικαστήρια.

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης κατέφθασαν την ίδια ώρα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο ένας πίσω από τον άλλο και υπό δρακόντεια μέτρα, με πολλούς αστυνομικούς τριγύρω τους. Οι δίκες των δύο κατηγορουμένων που κάποτε απασχολούσαν τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με τη δουλειά τους, συνεχίζονται σήμερα και μάλιστα σε διπλανές αίθουσες.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη, σήμερα καταθέτει η γυναίκα που κατήγγειλε πως την βίασε το 2008. Η κατηγορία που του αποδίδεται είναι κατ’ εξακολούθηση καθώς οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να έγιναν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2008. Η εν λόγω καταγγέλλουσα ζήτησε να γίνει η κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα την κατάθεσή της, και τη Δευτέρα 4 Απριλίου θα καταθέσει η δεύτερη καταγγέλλουσα, με τη μαρτυρία να γίνεται με ανοιχτές τις πόρτες, καθώς ήταν η μόνη από τις τρεις καταγγέλλουσες που το ζήτησε.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved